“Wil je werken in zorg en welzijn? Dan verdien je kansen!” Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Al meer dan 40.000 deelnemers hebben zich aangemeld voor de hulp van de Sterk in je werk-coaches. Net als jij werken zij of willen zij (weer) werken in zorg en welzijn. De loopbaancoach helpt je te ontdekken wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en waar je gelukkig van wordt. Zodat jij je talenten en ervaring kunt (blijven) inzetten in werk dat bij je past. Zodat jij je sterk in je werk voelt. Zorg goed voor jezelf. Gun jezelf een loopbaancoach!   

Sterk in je werk

Iedereen die in zorg en welzijn wil werken of die al in de sector werkt, maar een nieuwe impuls wil geven aan zijn of haar loopbaan, kan via het project in aanmerking komen voor een gratis en vrijblijvend loopbaangesprek met een sterkinjewerkcoach van Viazorg.  

 

Interesse? 
Wil je graag gebruik maken van een gratis loopbaangesprek?

Meld je dan hier aan

Loopbaancoach in Zeeland

In een gratis loopbaangesprek met de sterkinjewerkcoach van Viazorg leer je te kijken naar de eigen interesses en mogelijkheden en daarmee aan de slag te gaan binnen je loopbaan. Ook is praktische hulp mogelijk, zoals support bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief of verwijzing naar passende cursus/opleiding. Bovendien is een vervolg mogelijk in de vorm van een gesprek eventueel gecombineerd met een sollicitatie/netwerk training of een loopbaanonderzoek.  Wil je weten wat een loopbaancoach allemaal doet?
Lees het interview met onze loopbaancoach Sophie

Sophie sijw

Of lees hier het inspirerende verhaal van Anne: van horecatijger naar zorgprofessional.

Interesse? 
Wil je graag gebruik maken van een gratis loopbaangesprek?

Meld je dan hier aan

Voor werkgevers ook interessant

De 'Sterk in je werk' loopbaancoaches helpen jouw medewerkers voldoende plezier en uitdaging uit hun werk te halen. Zo blijven ze gemotiveerd en betrokken. Wil jij ook een gezonde organisatie met tevreden medewerkers die actief werken aan hun loopbaan? 

Ga naar de pagina voor werkgevers

Dit project is een initiatief vanuit CNV Zorg & Welzijn, ondersteund door FNV Zorg en Welzijn. Het ministerie van VWS heeft hiervoor subsidie beschikbaar gesteld. Viazorg is als één van de regionale werkgeversorganisaties voor zorg en welzijn, aangewezen om de uitvoering van dit project vorm te geven in de regio Zeeland.

Meer informatie?

Neem contact op met Jelmer Holm (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73