“Wil je werken in zorg en welzijn? Dan verdien je kansen!” Sterk in je werk, zorg voor jezelf

Al meer dan 50.000 deelnemers hebben zich aangemeld voor de hulp van de Sterk in je werk-coaches. Net als jij werken zij of willen zij (weer) werken in zorg en welzijn. De loopbaancoach helpt je te ontdekken wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en waar je gelukkig van wordt. Zodat jij je talenten en ervaring kunt (blijven) inzetten in werk dat bij je past. Zorg goed voor jezelf. Gun jezelf een loopbaancoach!   

Sterk in je werk

Iedereen die in zorg en welzijn wil werken of die al in de sector werkt, maar een nieuwe impuls wil geven aan zijn of haar loopbaan, kan via Sterk in je Werk in aanmerking komen voor een gratis en vrijblijvend loopbaangesprek met een Sterk in je Werkcoach van Viazorg.  

Interesse? 

Wil je graag gebruik maken van een gratis loopbaangesprek?

Meld je dan hier aan
 

Loopbaancoach in Zeeland

In een gratis loopbaangesprek met de Sterk in je Werk coach van Viazorg leer je te kijken naar je eigen interesses en mogelijkheden en daarmee aan de slag te gaan binnen je loopbaan. Ook is praktische hulp mogelijk, zoals support bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief of verwijzing naar passende cursus/opleiding. Heb je al een baan? Dan óók kun je kiezen voor loopbaanbegeleiding via onze coaches. Ook zij instromers zijn welkom. Bovendien is een vervolg mogelijk in de vorm van een gesprek, eventueel gecombineerd met een sollicitatie/netwerk training of een loopbaanonderzoek.  Wil je weten wat een loopbaancoach allemaal doet? Lees het interview met onze loopbaancoach Sophie

Sophie sijw
  • Lees hier het ervaringsverhaal van Diana “Uit de testen en gesprekken bleek dat ik de juiste keuze maakte”
  • Lees hier het mooie verhaal van Agnes die het plezier in haar werk terugvond dankzij Sterk in je Werk

 

Aanmelden voor een gratis loopbaangesprek

Voor werkgevers ook interessant

De 'Sterk in je werk' loopbaancoaches helpen jouw medewerkers voldoende plezier en uitdaging uit hun werk te halen. Zo blijven ze gemotiveerd en betrokken. Wil jij ook een gezonde organisatie met tevreden medewerkers die actief werken aan hun loopbaan? 

Ga naar de pagina voor werkgevers

Dit project is een initiatief vanuit CNV Zorg & Welzijn, ondersteund door FNV Zorg en Welzijn. Het ministerie van VWS heeft hiervoor subsidie beschikbaar gesteld. Viazorg is als één van de regionale werkgeversorganisaties voor zorg en welzijn, aangewezen om de uitvoering van dit project vorm te geven in de regio Zeeland.