Bij Viazorg zijn ruim 80 zorg- en welzijnsorganisaties aangesloten. Wij bieden professionele ondersteuning en advies op het brede terrein van personeel, organisatie en (strategische) arbeidsmarktactiviteiten. Als regionale arbeidsmarktorganisatie volgen we en anticiperen we op het sterk regionale karakter van de arbeidsmarktontwikkelingen. 

Wat biedt Viazorg jou als aangesloten organisatie? 

Aansluiten bij Viazorg betekent deelname in een betrouwbaar en waardevol netwerk. Het gezamenlijk oppakken van arbeidsmarktinitiatieven en het delen van kennis versterkt de sector en vergroot de kans dat we samen voldoende, goed opgeleid personeel kunnen aantrekken en behouden. Aangesloten organisaties kunnen profiteren van de door ons verzamelde arbeidsmarktinformatie, deelnemen aan netwerken en gratis workshops en kennissessies. Zo ook gebruik maken van de vacaturesite zz.nl, meer informatie kan je hier vinden.

Lees in deze leaflet meer over aansluiten bij Viazorg

Sluit aan bij Viazorg

Voordelen samenwerking

Activiteiten

  • Arbeidsmarktinformatie Volg de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn op Viazorg Arbeidsmarkt in beeld. Op Arbeidsmarkt in beeld verschijnen regelmatig thema-artikelen waarin arbeidsmarkt- en onderwijsvraagstukken verder worden uitgediept.  
  • Netwerken Aansluiten bij Viazorg betekent deelname in een betrouwbaar en waardevol netwerk. Je kunt kosteloos aansluiten bij diverse netwerkgroepen.
  • Afstemming onderwijs-werkveld Binnen de kerngroep Leren en Opleiden / Stuurgroep Deltaplan vindt afstemming plaats tussen onderwijs en werkveld. Bijvoorbeeld met betrekking tot de BBL- en BOL-capaciteit in zorg- en welzijnsorganisaties en op inhoudelijk gebied.
  • Voorlichting en imago Deelname aan en coördinatie van de Ontdek de zorg week en de landelijke Zorg & Welzijn special. Voorlichting op open dagen en inzet zorg- en welzijnsambassadeurs op basisscholen en vmbo scholen.
  • Digitale nieuwsbrief en specials
  • Coördinatie SectorplanPlus
  • ZZ.nl: is dé vacaturesite voor vacatures in zorg en welzijn in Zeeland. Door het samenbrengen van vacatures op één platform zien geïnteresseerden in één oogopslag welk banenaanbod er is en kunnen zij direct solliciteren. Zo ontsluiten we samen de arbeidsmarkt van zorg en welzijn in Zeeland. Het plaatsen van vacatures op ZZ.nl brengt voor aangesloten werkgevers geen extra kosten met zich mee.  

Viawerk

Onze dochteronderneming Viawerk biedt HR-advies, loopbaanbegeleiding en re-integratietrajecten aan. Voor meer informatie kijk op viawerk.nl.

Aangesloten organisaties

Ruim 80 Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties en alle Zeeuwse mbo- en hbo- organisaties zijn partner van Viazorg. Onderstaande knop verwijst naar een overzicht van alle aangesloten organisaties. Klik hier voor de aangesloten organisaties

Deelnemersreglement 

Netwerken