Ik zorg

Welkom bij het Regionaal Contactpunt Zeeland

Leuk dat je interesse hebt in werken in zorg en welzijn en hier meer over wilt weten. 
Op 1 november is de campagne  IKZORG gelanceerd, met o.a. een landelijke website (www.ontdekdezorg.nl) waarop je veel informatie kunt vinden over werken en leren in zorg en welzijn en met veel enthousiaste verhalen van medewerkers. 

Werken in zorg & welzijn?

Voor meer informatie over de mogelijkheden in Zeeland  kun je terecht bij het Regionaal Contactpunt Zeeland, dat wordt gecoördineerd door Viazorg . Wij zijn er zowel voor huidige als toekomstige werknemers in zorg en welzijn (jongeren, zij instromers, herintreders etc.).

In zorg en welzijn is meer te kiezen dan je misschien denkt. Of je nu uit een andere sector komt, of binnen de sector een carrièreswitch wilt maken; wij helpen je graag verder!

Hieronder lees je hoe we je daarbij kunnen helpen.

Mogelijkheden

Neem contact op

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden in zorg en welzijn stuur dan een e-mail naar contactpunt@viazorg.nl of stuur een WhatsApp-bericht naar 06-573 97 856. Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op. We helpen je graag verder op je route naar de sector! 

E-mail ons

 

Sterk in je werk

Heb je behoefte aan persoonlijke ondersteuning bij jouw stappen richting zorg en welzijn, meld je dan aan voor een gratis loopbaanadviesgesprek via Sterk in je werk.

Informatiebijeenkomsten

Wil je meer (algemene) informatie over werken in zorg en welzijn? Kom naar één van onze informatiebijeenkomsten samen met het Leerwerkloket Zeeland en UWV.

Informatiebijeenkomsten

 

Vacaturebank ZZ.nl

Werken in zorg en welzijn is zoveel meer dan wellicht gedacht wordt. Met de landelijke campagne ‘Ik Zorg’ willen we dit laten zien aan mensen buiten de sector. Werk jij al met trots in deze sector? Maar ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Bekijk dan direct de vacatures in Zeeland via onderstaande button.

Op zoek naar dé vacature voor jou in zorg en welzijn? Ga dan snel naar onze vacaturebank ZZ.nl!

Vacaturebank ZZ.nl

 

Werkgevers in de regio

Wil je weten bij werkgevers je allemaal aan de slag kan? Bekijk hier het overzicht van werkgevers in de regio Zeeland.

Overzicht werkgevers