Al 50.000 deelnemers hebben zich sinds de start van Sterk in je werk aangemeld voor persoonlijke ondersteuning door een van onze loopbaancoaches. De inzet van Sterk in je werk draagt bij aan behoud van medewerkers voor de sector zorg en welzijn.

"Ik heb weer plezier in mijn werk teruggevonden"

Wat meedoen aan Sterk in je werk Agnes van de Bovenkamp (48) heeft opgeleverd? “Ik heb weer plezier in mijn werk teruggevonden. Zonder Sterk in je werk was dat niet gelukt.” Haar deelname aan deze vorm van loopbaanbegeleiding hielp Agnes een nieuwe richting op te gaan. Ze bleef in de zorg werken, maar schreef zich ook in voor een opleiding richting welzijn. Nu heeft ze niet alleen een nieuwe baan als supportmedewerker in de gehandicaptenzorg, maar volgt ze ook de studie ‘Health & Social Work’. Iets wat ze nooit had verwacht en waar ze ontzettend blij mee is.

Zet Sterk in je Werk in voor behoud van medewerkers

Professionals in zorg en welzijn vragen zich af hoe ze het werk - ook als ze ouder zijn - kunnen blijven doen. Sterk in je werk helpt de professional én de organisatie in zorg en welzijn. Want samen maken we ons sterk voor het behoud van zorg- en welzijnsprofessionals voor de sector.

Meer weten?

Wil je weten wat wij voor jouw medewerkers kunnen betekenen? Kijk dan op www.sterkinjewerk.nl/werkgevers