Al 40.000 deelnemers hebben zich sinds de start van Sterk in je werk aangemeld voor persoonlijke ondersteuning door een van onze loopbaancoaches. De inzet van Sterk in je werk draagt bij aan behoud van medewerkers voor de sector zorg en welzijn.

Professionals in zorg en welzijn vragen zich af hoe ze het werk - ook als ze ouder zijn - kunnen blijven doen. Sterk in je werk helpt de professional én de organisatie in zorg en welzijn. Want samen maken we ons sterk voor het behoud van zorg- en welzijnsprofessionals voor de sector.

Juist nu!

Ben je communicatieadviseur, hr-manager of gewoon fan van Sterk in je werk? Deel de campagne 'Juist nu' van Sterk in je werk om je medewerkers zich verder te laten ontwikkelen en te behouden voor zorg en welzijn. Of om potentiële zij-instromers enthousiast te maken voor de sector. Juist nu. Hieronder vind je de een toolkit om de 'Juist nu'-campagne van Sterk in je werk meer bekendheid te geven in je organisatie. En volg je Sterk in je werk al op LinkedIn en Twitter?

sijw

Incompany activiteiten

Het is ook mogelijk om in samenwerking met Viazorg incompany activiteiten voor je medewerkers te organiseren. Denk hierbij aan:

  • informatiebijeenkomst over leren en werken in zorg en welzijn;
  • inloopspreekuur op locatie over Sterk in je werk;
  • inspiratiemiddag op maat bestaande uit (bijvoorbeeld) een loopbaangesprek, workshops en een loopbaan- of duurzame inzetbaarheidsscan.

Neem gerust contact op voor meer informatie, we helpen je graag verder!

Bekijk ook onze presentatie voor werkgevers:

Toolkit campagne 'Juist nu'

zesdaagse

Zorg voor je loopbaan - online zesdaagse

Het is voor iedereen goed om aandacht te hebben voor zijn loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Zo'n 1600 mensen hebben zich in 2021 aangemeld voor de online zesdaagse 'Zorg voor je loopbaan'. De deelnemers gingen zes dagen lang vol energie en inspiratie aan de slag met hun loopbaan. 

Wil je meedoen aan de volgende online zesdaagse Zorg voor je loopbaan? De datum is nu helaas nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte!

https://www.sterkinjewerk.nl/zesdaagse/