Kun jij je een leven zonder mobiele telefoon nog voorstellen? Of betalen met enkel contant geld? Het poetsen van je tanden zonder elektrische tandenborstel? Je herkent je vast wel in één van deze voorbeelden.

Constant is er beweging rondom (technologische) innovaties. Innovatie betekent letterlijk vernieuwing. En vernieuwen is in deze tijd dagelijks te voelen en niet meer te missen. Denk bijvoorbeeld aan de rollator die niet meer weg te denken is, zodat je kunt bewegen zonder menselijke ondersteuning. Of een smartwatch die je hartslag meet en eventueel de gegevens kan doorsturen naar een specialist. Zo kun je gewoon thuis blijven. Of de elektrische fiets, waardoor je makkelijker beweegt.

In de zorg en welzijn sector betekent dit anders denken, werken en leren. Er is veel mogelijk. Maar wat dan precies? En wat betekent dit voor jou of je cliënten? De innovatiebus komt langs om het gesprek daarover met jou aan te gaan. Laat je inspireren en bezoek de bus samen met je collega’s!
Innovatiebus
Startdatum
Einddatum
Locatie
Op Jouw locatie
Voor wie
VVT organisaties
Door wie
VVT organisaties en Viazorg
Kosten
Gratis

Reserveer de innovatiebus!

Wil je de bus reserveren? Vraag dan aan jouw leidinggevende om dit te doen en mis de halte niet! Vanaf 13 september 2022 kun je de bus reserveren op maandagdinsdagdonderdag en vrijdag, tussen 8.00 uur en 17.00 uur  (dagdelen) . Staat jouw dag er niet tussen? Vul alsnog het onderstaand formulier in en dan kijken wij graag mee met wat er mogelijk is. 

Let op: het invullen van het formulier is geen definitieve reservering. Je wordt nog gebeld om de inhoud van het bezoek te bespreken, zodat jij van informatie wordt voorzien die er toe doet. We gaan graag met je in gesprek! 

In samenwerking met Zorgstroom, ZorgSaam, Allevo, Cleijenborch, Eilandzorg, SVRZ, Schutse Zorg, Cedrah, WVO Zorg, en Ter Weel is dit project tot stand gekomen. Daarom krijgen deze organisaties voorrang op het reserveren van de bus. Zit jouw organisatie er niet tussen? Vul alsnog het formulier in en wij nemen contact met je op. 

Aanmeldformulier