18 juni 2024

Nieuw: ZorgTools koffers! Sinds kort zijn nu ook ZorgTools koffers beschikbaar om collega’s, cliënten en medeburgers in Zeeland te inspireren over zorgtechnologie en hulpmiddelen. Een handige manier om zorgtech te demonstreren binnen jouw organisatie.

Sinds december 2022 wordt de ZorgTools innovatiebus ingezet bij zorg- en welzijnsorganisaties in Zeeland om zorgtechnologie en handige hulpmiddelen onder de aandacht te brengen. Een mooi initiatief, ontstaan door bundeling van middelen van verschillende Zeeuwse VVT-organisaties.

Inmiddels is de bus al op tientallen plekken geweest en hebben we meer dan duizend geïnteresseerde zorgprofessionals, mantelzorgers/familieleden en inwoners van Zeeland gesproken. Van al die bezoeken hebben we geleerd dat de bus niet altijd het beste past bij de setting. Bijvoorbeeld wanneer de rest van het programma zich binnen afspeelt terwijl de bus buiten uit het zicht staat. Daarom bieden we je ook de mogelijkheid om koffers te reserveren met spullen uit de bus. Zo ben je nog een stukje wendbaarder.

De spullen maken het tastbaar en zichtbaar voor cliënten, familie en medewerkers. Dit spreekt erg aan! - Zorggroep Ter Weel

Wanneer je de spullen reserveert, krijg je de mogelijkheid om handige innovaties te demonstreren waarbij je jouw kennis en enthousiasme gelijk deelt met anderen tijdens waardevolle gesprekken. Een mooie kans om de drempel naar het integreren van technologie te verlagen en samen te werken aan het verbeteren en vergemakkelijken van zorg en welzijn.

Reserveren

Reserveer vandaag nog de ZorgTools koffers en ontdek het effect zelf! Enthousiast? Vul het aanmeldformulier in op viazorg.nl/innovatiebus.

Meer info?

Neem contact met ons op voor meer informatie via zorgvernieuwers@viazorg.nl.