29 april 2024

Als bewakers van innovatie en voorlopers van verandering, zijn ook deze 11 Zeeuwse Ambassadeurs Zorgtechnologie klaar om de Zeeuwse zorgsector te verrijken met nieuwe ideeën en technologische vooruitgang!

Aan enthousiasme (gelukkig) geen gebrek in het Zeeuwse. Door de grote animo bleef het niet bij één trainingsronde Ambassadeur Zorgtechnologie maar werden het er twee. Op 3 en 17 april werden de VVT-organisaties goed vertegenwoordigd met 11 professionals. De training werd ook deze keer gegeven door Buro StrakZ i.s.m. de ZorgTools innovatiebus. Dat betekent een interactieve training over zorgtechnologie en belangrijke bijkomende aspecten zoals ethiek, financiën en implementatie.

Met twee diploma’s, een dosis praktische kennis en nieuwe connecties op zak zijn deze kanjers uitgerust met de tools om de Zeeuwse zorg vooruit te helpen. Het afronden van de training geeft de deelnemers ook het recht om de ZorgTools innovatiebus zelfstandig in te zetten voor de deur van hun eigen organisatie.

Help jij de Ambassadeurs hun opgedane kennis toe te passen in de praktijk? Ga met hen in gesprek over de mogelijkheden en belemmeringen die zorgtechnologie met zich mee brengt en laat je inspireren door de innovatiebus!