21 maart 2024

Met trots kunnen we melden dat Zeeland 10 gloednieuwe Ambassadeurs Zorgtechnologie rijker is. Klaar om de zorgsector te leiden naar een toekomst waarin technologie een sleutelrol speelt!

In een tijd waarin technologische ontwikkelingen onze samenleving steeds sneller verandert, is het cruciaal dat ook de zorgsector meebeweegt. Zeeland geeft een extra boost aan de verandering door gemotiveerde professionals op te leiden tot Ambassadeur Zorgtechnologie tijdens een tweedaagse training onder leiding van Buro StrakZ. Bij de eerste trainingsronde op 6 en 13 maart namen 10 professionals van verschillende Zeeuwse organisaties deel. De training bood hen praktische kennis over zorgtechnologie en belangrijke bijkomende aspecten zoals ethiek, financiën en implementatie. Maar dat is nog niet alles...

Ook hebben de deelnemers  geleerd hoe ze de ZorgTools innovatiebus zelf in kunnen zetten. Zij kunnen de bus nu meerdere weken voor de deur van hun eigen organisatie zetten en zelfstandig bezoekers ontvangen. Wil jij ook een kijkje in de innovatiebus nemen? Trek dan gauw jouw collega aan de mouw en reserveer de innovatiebus!

Bekijk de innovatiebus