3 augustus 2021

COVID 19 speelt al geruime tijd parten in onze maatschappij in vele facetten. Ook met betrekking tot het organiseren van congressen voor medische academici heeft het nog al wat uitdagingen met zich mee gebracht, denk hierbij aan verplaatsen/wisselen van locatie en/of programmering en natuurlijk alle steeds wisselende maatregelen vanuit de overheid. De combinatie van deze factoren heeft er helaas toe geleid dat wij hebben besloten om de Medisea congressen van 2021 te annuleren.

En nu?
Had je je al aangemeld voor het congres van september of oktober? Dan annuleren wij je aanmelding en storten wij de betaling terug. Iedereen wordt hierover persoonlijk geïnformeerd.

Alternatief
(Ver)wenarrangement voor twee; verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom!  Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van € 300,- vergoed. Dit arrangement is bedoeld voor hoger opgeleiden in de zorgsector, die momenteel woonachtig zijn buiten de provincie Zeeland en die zich willen oriënteren op wonen en werken in Zeeland, zoals: artsen, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistenten, psychiaters, (GZ)psychologen, huisartsen etc. Als onderdeel van het verwenarrangement wordt een “meet and greet” met een topwerkgever naar keuze georganiseerd. https://viazorg.nl/verwenarrangement

Informatie en aanmelden
Voor meer informatie over dit arrangement en over werken in Zeeland, kun je contact opnemen met Jelmer Holm (0113) 25 00 73 /  j.holm@viazorg.nl. Na je aanmelding bellen we je op om je wensen te verkennen en eventuele vragen te beantwoorden. Tot ziens in Zeeland!

Vervolg
In lijn met de eerdere maatregelen die we zelf al hadden genomen zullen we in het najaar van 2021 bezien of, en zo ja, hoe en wanneer we alsnog een congres kunnen organiseren. Hierover volgt zo snel mogelijk meer informatie. Houd daarvoor onze website, nieuwsbrief en social media in de gaten.