Zeeuwse topwerkgevers ontmoeten en carrièrekansen bespreken? Gecombineerd met een (ver)wenarrangement in Zeeland voor twee? Meld je nu aan!
zeeland

Voor wie?
Dit arrangement is bedoeld voor hoger opgeleiden in de zorgsector, die momenteel woonachtig zijn buiten de provincie Zeeland en die zich willen oriënteren op werken en wonen in Zeeland, zoals: artsen, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistenten, psychiaters, (GZ)psychologen, huisartsen etc.

Door wie?
Dit is een initiatief van Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties. Er is veel vraag naar zorgacademici en werkgevers komen daarom graag in contact met geïnteresseerden. Als onderdeel van het verwenarrangement wordt een “meet and greet” met een topwerkgever naar keuze georganiseerd. Om alvast te oriënteren welke vacatures en werkgevers er zijn, kun je een kijkje nemen op https://zz.nl/home en  https://www.zeeuwsevacaturebank.nl/.

Flexibel programma
Bezoek één of meer werkgevers van jouw keuze  in zorg en welzijn in Zeeland, verblijf één of twee nachten in een Zeeuws hotel en dineer in een restaurant naar wens. Uiteraard kan dit in een periode die jou uitkomt. En aangezien een oriëntatie meestal samen is, is je partner (of een andere introduceé) ook van harte welkom!  Het verblijf en programma is naar eigen invulling. De kosten worden tot een maximum van 300,- vergoed.

Voorwaarden

Het bedrag voor het (ver)wenarrangement wordt uitgekeerd bij de volgende voorwaarden:

  1. Men heeft zich officieel ingeschreven via het registratieformulier zoals aangegeven in de voucher;

  2. Men heeft contact gehad met één of meerdere organisatie(s) waarin men interesse heeft;

  3. De organisatie bevestigt het weekend en geeft schriftelijk toestemming;

  4. Ingeschreven persoon woont buiten Zeeland en heeft aangegeven interesse te hebben om in Zeeland te komen werken/wonen;

  5. Ingeschreven persoon komt zijn afspraak na die hij heeft gemaakt met de zorgorganisatie(s), de persoon komt op tijd op de afgesproken plek;

  6. Het geld kan uitsluitend besteed worden aan overnachting, recreatie, eten en drinken binnen de provincie Zeeland;

  7. Gemaakte facturen/bonnen dienen ingeleverd te worden bij de organisatie waarin de afspraak heeft plaatsgevonden;

  8. Er kan slechts 1 keer per persoon gebruik gemaakt worden van het (ver)wenarrangement.