6 juni 2024

Van 23 tot en met 28 september vindt de Week van de Positieve Gezondheid plaats. Deze week is voor en door iedereen; inwoners, zorgprofessionals, patiënten/cliënten gemeenten, (hoge)scholen, maatschappelijke organisaties en verenigingen zijn allemaal welkom deel te nemen.

Het doel van dit evenement is alle Zeeuwen op brede schaal te inspireren over het gedachtegoed en vooral ook te stimuleren zelf iets te doen aan hun Positieve Gezondheid en die van hun naasten. Samen houden we Zeeland gezond! 

De officiële inschrijving is nu geopend!

Leg jouw aanmelding snel vast via deze link 

Schrijf je uiterlijk 21 juni in als deelnemende organisatie aan De Week van de Positieve Gezondheid

Heb je als organisatie eerder alvast 'onofficieel' laten weten dat je mee doet? Ook dan ontvangen we graag alsnog jouw definitieve aanmelding via dit formulier. 

Na de aanmelding ontvang je op korte termijn een uitnodiging voor een online informatiemoment op 17 juni, 27 juni of 1 juli, waar er ook ruimte is om ideeën en activiteiten met andere deelnemende organisaties uit te wisselen en af te stemmen. Uiterlijk 5 augustus moeten de activiteiten bekend zijn, dus ga binnen jouw organisatie alvast aan de slag om jullie aanbod te bepalen. 

Heb je vragen over De Week van de Positieve Gezondheid? Stuur dan gerust een e-mail naar: info@positiefgezondzeeland.nl