1 februari 2024

De ZHCo-PeriScaldes gaat verder onder de naam: ‘De huisartsenconnectie’. Deze nieuwe naam markeert een belangrijke mijlpaal in de toegankelijkheid van de huisartsenzorg in Zeeland. De huisartsenconnectie ondersteunt, versterkt en verbetert de huisartsenpraktijken, de eerstelijnszorg en huisartsenspoedposten op Walcheren, Schouwen-Duiveland en de Bevelanden.

De naam symboliseert het belang van actieve verbindingen tussen alle betrokken partijen in de gezondheidszorg. Een nauwe samenwerking tussen zorgverleners, patiënten, collega's en partners is essentieel om de kwaliteit van huisartsenzorg en de daaraan verbonden eerstelijnszorg in Zeeland te waarborgen. De huisartsenconnectie staat klaar om deze verbondenheid te versterken, zowel nu als in de toekomst.

Samen voor de beste eerstelijnszorg in Zeeland

De nieuwe naam is een belangrijke stap na een intensieve periode van fusie, herstructurering en gezamenlijke inspanningen om een stevige basis te leggen voor een toekomstbestendige organisatie in Zeeland. De huisartsenconnectie benadrukt het leggen van verbinding met alle betrokken partijen, waarbij ze streven naar een hoge kwaliteit huisartsenzorg in de regio; zowel persoonlijk als digitaal.

"Onze nieuwe naam en stijl weerspiegelen onze ambitie voor een geïntegreerde benadering van de toegankelijkheid en toekomstbestendigheid van de huisartsenzorg in Zeeland. Samen met onze leden, collega’s en partners in het netwerk, zorgen wij voor een gezondere gemeenschap," aldus Finus Kuijs, constituerend directeur bij De huisartsenconnectie.

Nieuwe website

Spoedig zal ook online op www.dehuisartsenconnectie.nl te zien zijn waar de organisatie voor staat, wat ze voor jou kunnen betekenen, waar ze allemaal bij betrokken zijn en met wie ze samenwerken.