4 december 2023

Op 13 mei 2024 vindt de grote Gezond & Zeker Innovatiedag weer plaats in Nieuwegein! Dompel je onder in de nieuwste kennis over het voorkomen van verzuim in zorg en welzijn. Volg workshops, bezoek de praktijkmarkt en ga in gesprek met experts, bedrijven en collega's.

Innovatief programma

De Gezond & Zeker Innovatiedag is er speciaal voor jou, en jij kunt hem dus ook precies zo inrichten als je wilt. Je schrijft je van tevoren in voor workshops en stelt zo je eigen programma samen. Gezond & Zeker heeft een mooie mix samengesteld van bekende en nieuwe onderwerpen. Kies bijvoorbeeld voor workshops van 30 minuten met veel praktische kennis, of workshops van 60-90 minuten die meer de diepte in gaan. Meer info over het programma

Een uitgebreide Praktijkmarkt

Eén van de leukste onderdelen van de Innovatiedag is de Praktijkmarkt. Dit is een grote beursvloer waar bedrijven de nieuwste snufjes op het gebied van duurzame inzetbaarheid laten zien. En het mooiste is: je mag veel uitproberen! Heb jij altijd al eens de nieuwste tilliften, hoog-laag bedden of andere hulpmiddelen willen uitproberen? Of kan je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van de Zelfredzaamheidsradar? Dan is dit je kans!

Prijzen en korting

De Innovatiedag levert jou een hoop kennis, inspiratie en motivatie op. Een ticket kost €150,- per persoon voor de hele dag. Dat is inclusief alles: workshops, lunch, koffie en thee. Voor snelle beslissers is er een kortingsactie. Als je jouw ticket vóór het eind van het jaar koopt krijg je €10,- korting. Wanneer je met minimaal 10 personen naar de Innovatiedag komt krijg je ook extra voordeel: iedere 10de persoon mag dan gratis naar binnen.

Praktische info

De Gezond & Zeker Innovatiedag vindt plaats bij het NBC in Nieuwegein. Er is ruime gratis parkeergelegenheid bij het NBC. Daarnaast is het goed bereikbaar met het ov: vanaf station Utrecht Centraal neem je de tram richting Nieuwegein en stap je uit bij halte Zuilenstein.

Inschrijven