20 juni 2022

Onlangs werd al aangekondigd dat er een subsidieregeling zou komen voor langdurig zieke professionals in de zorg. Deze subsidieregeling is deze week gepubliceerd. De subsidieregeling Behoud langdurig zieke zorgwerknemers biedt tijdelijke ondersteuning aan werkgevers in de sector zorg en welzijn om langdurig zieke zorgwerknemers te behouden voor de zorg.

Onlangs werd al aangekondigd dat er een subsidieregeling zou komen voor langdurig zieke professionals in de zorg. Deze subsidieregeling is deze week gepubliceerd.

De subsidieregeling Behoud langdurig zieke zorgwerknemers biedt tijdelijke ondersteuning aan werkgevers in de sector zorg en welzijn om langdurig zieke zorgwerknemers te behouden voor de zorg.

Vanaf deze week kun je als werkgever terecht bij het loket 'subsidieregeling voor behoud zieke zorgwerknemers'. Via dit loket kun je financiële steun aanvragen voor het langer in dienst houden van zorgmedewerkers met post-covidklachten. Het gaat om werknemers die in het begin van de coronapandemie langdurig ziek zijn geworden.

Meer informatie over de subsidieregeling: https://bit.ly/3NbiDwJ.