22 december 2021

De tijd vliegt voorbij, voor je het weet is het alweer 14 maart en tijd voor de Ontdekdezorg week! De week waarin herintreders, zij-instromers en jongeren zich kunnen laten inspireren over de mogelijkheden van het werken in zorg en welzijn. En de week waarin zorgorganisaties zichzelf kunnen profileren. Uiteraard zijn we bij de organisatie hiervan afhankelijk van het verdere verloop van de coronacrisis. Maar er kan wel alvast vooruit gekeken worden.

Naar aanleiding van de afgelopen evaluatie kiezen wij voor 2022 voor een hybride vorm van de Ontdekdezorg week (ODZW22). Landelijk vindt de week online plaats van 14 maart t/m 19 maart 2022. In onze regio sluiten we aan met fysieke activiteiten (indien mogelijk) desnoods online activiteiten en persoonlijk contact in de week erna, van 21 maart t/m 26 maart 2022.

Natuurlijk willen jullie hier weer graag aan meedoen, want jullie zijn zó trots op je werk. Maar meedoen, dat kost tijd. Hoe gaan we dat fixen en wie moet dat dan allemaal regelen? Viazorg gaat jullie hierbij helpen!

Hoe pakken we dit aan?

Stel dat jullie een kijkje in de keuken willen organiseren? Dan gaan wij daarin ondersteunen, ook als het digitaal zou moeten! Dus als jullie erbij willen zijn en tijdens ODZW22 willen laten zien wat zorg en welzijn allemaal aan moois te bieden heeft, meld je dan aan!

Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op onze verzamelpagina met alle info over Ontdekdezorg week 2022.

Meer info over ODZW2022 

Aanmelden ODZW2022