1 september 2021

Wil je schaamteloos een stuk wandelen tijdens het werken én inspirerende kennis opdoen? Meld je dan aan voor de Walk & Talk op vrijdag ochtend 3 september van Actie Leer Netwerk! ​Ambassadeurs Annet de Lange en Aukje Nauta nemen je tijdens deze leerzame wandeling mee in de trends en ontwikkelingen rondom de thema’s gezond werken, beperken uitstroom en werkplezier ​in zorg en welzijn.

Walk & Talk

De Walk & Talk wordt gezamenlijk gezamenlijk online afgetrapt in Zoom met de ambassadeurs. Vervolgens start iedereen individueel een wandeling van 5 tot 10 km die je zelf uitstippelt vanaf je eigen (thuis-)werkplek. Tijdens de wandeling luister je inspirerende kennis- en reflectiepodcasts die ​De Lange en Nauta voorbereiden. Zij praten over het belang van gezond werken in zorg en welzijn. Over het behouden van medewerkers voor je organisatie en wat daarvoor nodig is. En over jezelf gezond en gelukkig houden! Dat niet alleen. Terwijl je wandelt, doe je oefeningen die jou op weg helpen in je organisatie en voer je gesprekken met andere deelnemers om je netwerk uit te breiden.

Onder de deelnemers worden een aantal exemplaren verloot van het nieuwe boek van Aukje Nauta: “Nooit meer doen alsof. Hoe schaamte je de weg wijst naar de leukste versie van jezelf” en een exemplaar van het boek van Annet de Lange: “Integrating the Organization of Health Services, Worker Wellbeing and Quality of Care“.

Wandelen is gezond!

Wandelen is ontzettend eenvoudig en verbazingwekkend effectief. Het is wetenschappelijk bewezen dat elke dag een aantal minuten wandelen je gezondheid, lichaam en geest transformeert. Zo verlaagt het de kans op hartaandoeningen, verlengt het je levensduur, verhoogt het je productiviteit en verbrand je natuurlijk vetten. Met de Actie Leer Netwerk Walk & Talk heb je een inspirerende én gezonde ochtend.

Dus trek je wandelschoenen uit de kast, kom in beweging en meld je aan!

Voor wie is deze bijeenkomst interessant?

  • Vernieuwers op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurders, managers, beleidsmakers en HR-professionals;
  • RAAT-projectleiders, medewerkers van regionale werkgeversorganisaties en vertegenwoordigers van relevante branche- organisaties;
  • Iedereen die een bijdrage aan het oplossen van de personeelstekorten in zorg en welzijn kan of wil leveren.

Meld je aan!