2 september 2021

Heeft jouw organisatie projecten of initiatieven opgezet om het personeelstekort in zorg en welzijn terug te dringen? Hebben jullie een succesvolle arbeidsmarktaanpak, ondanks de coronacrisis of misschien juist dankzij de druk ontstaan door COVID-19? Meld je dan aan voor de Impactmakerprijs 2021!

Impactmakerprijs 2021

Met het uitreiken van deze prijs voor het meest inspirerende en impactvolle arbeidsmarktproject van 2021 in zorg en welzijn, eren het ministerie van VWS, RegioPlus, V&VN en Actie Leer Netwerk jullie initiatief. Deze organisatoren delen de behaalde successen als goed voorbeeld met de gehele sector. Dus meld je vóór 1 november, want wie weet, maakt jullie vernieuwing wel kans op de Impactmakerprijs 2021 tijdens de finale op 2 december.

Twijfel je nog of jullie genoeg impact hebben gemaakt om in aanmerking te komen voor deze prijs? Meld je project gewoon aan. Dit coronajaar heeft alles op z’n kop gezet, we kunnen ons heel goed voorstellen dat de impact nog moet groeien. Daarom is er dit jaar ook een Aanmoedigingsprijs voor die organisatie die de meeste beweging heeft weten te creëren.

Meer informatie en aanmelden