19 augustus 2021

Het is goed om aandacht te hebben voor je loopbaan. Of je nu belangstelling hebt om (weer) in zorg en welzijn te werken of hier al werkt. Wil jij werk maken van je loopbaan in zorg en welzijn? Je kun je nu gratis aanmelden voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan van 13 t/m 18 september.

Tijdens deze online zesdaagse ga je zelf aan de slag met je loopbaan. Het kost je maar een kwartiertje per dag! Van maandag 13 t/m zaterdag 18 september krijg je elke dag een e-mail van Sterk in je werk, zorg voor jezelf, de organisator van deze online zesdaagse. Met deze mails kun je vol energie en inspiratie aan de slag met je loopbaan. Stap voor stap, zodat je weet hoe te beginnen. Deelname is gratis en mogelijk na invullen van voornaam en e-mailadres zodat jij persoonlijk de e-mails in ontvangst kan nemen.

Deelname aan de zesdaagse levert je van alles op. Zo ontdek je de veelzijdigheid in branches, organisaties, functies in zorg en welzijn bij jou in de buurt. Krijg je informatie over wat jij nodig hebt in je loopbaan. En ontdek je meer over jezelf, wat je wilt en wat je kunt. Bovendien heb je, als je hierna aan de slag gaat met een persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk, al veel voorwerk gedaan. Ook de persoonlijke loopbaancoach van Sterk in je werk is gratis.

Maak werk van je loopbaan en (her)ontdek zorg en welzijn. Kijk voor meer informatie en inschrijven voor de online zesdaagse Zorg voor je loopbaan op www.sterkinjewerk.nl/zesdaagse.