18 mei 2021

Afgelopen woensdag 12 mei werd de allereerste editie van de Zeeuwse Dag van de Zorg georganiseerd. Een online event voor en door diverse Zeeuwse zorgprofessionals. Een bijzonder initiatief tijdens de landelijke Dag van de Zorg om jou als (toekomstig) zorgmedewerkers in het zonnetje te zetten en te bedanken voor je inzet!

Het gevarieerde programma stond volledig in het teken van 'werkgeluk' en 'verpleegkundig leiderschap'. Met Pieterbas Lalleman als keynote, diverse interessante workshops en twee interactieve rondetafelgesprekken met inspirerende gasten uit het werkveld. Tussendoor speelden we ‘de Zeeuwse Zorg Quiz’ en cabaretier Maikel Harte sloot het event op humoristische wijze af met een speciale miniconference!

Terugkijken

Natuurlijk zijn we ons ervan bewust dat het voor lang niet iedereen mogelijk was om live mee te kijken. Maar daar hebben we wat op bedacht… vanaf nu staan namelijk alle beelden van de workshops en rondetafelgesprekken online. Dus; kon jij er niet bij zijn of heb je een bepaald onderdeel gemist? Geen probleem! Uiteraard geldt dit ook voor iedereen die er wel bij was en een specifiek onderdeel of bepaalde workshop wil zien!

Terugkijken

Was jij erbij?

Dan hopen we dat je het een leuke en vooral leerzame middag vond en met veel plezier hebt deelgenomen aan het programma! Wie weet tot volgende keer…

Footer zdvdz