3 februari 2021

Om in Zeeland goede zorg te bieden, toegankelijk voor iedereen, voor nu en in de toekomst en, heeft een groot aantal partijen – waaronder Viazorg - de krachten gebundeld in de Zeeuwse Zorg Coalitie. Goede zorg is onmisbaar voor de leefbaarheid in Zeeland en een belangrijk onderdeel van een gezond vestigingsklimaat. Samen slaan we de handen ineen met de overtuiging: we moeten over de grenzen van de eigen organisatie heen kijken voor innovatieve oplossingen. Het belang van Zeeland staat voorop! Vandaag werd het officiële startsein gegeven voor dit bijzondere Zeeuwse samenwerkingsverband.

Lees alles op de nieuwe website!

Wil je meer weten over de Zeeuwse Zorg Coalitie, waarbij Viazorg is betrokken? Neem dan zeker even een kijkje op de gloednieuwe website zeeuwsezorgcoalitie.nl. Bekijk welke partijen nog meer aangesloten zijn en lees meer over de verschillende thema’s waarop de coalitie zich richt of de projecten waaraan wordt gewerkt.

Zeeuwse Zorg Coalitie in 2 minuten

Wil je in 2 minuten weten wat de Zeeuwse Zorg Coalitie inhoudt? Dan hoef je alleen maar deze video te bekijken. Veel kijkplezier!

Vragen of verbeterpunten? Laat het ons weten!

Heb je een vraag over de Zeeuwse Zorg Coalitie? Of zie je een verbeterpunt voor de website? Dan horen we dat graag! Neem dan contact met ons op via het contactformulier.