17 december 2020

De Ontdekdezorg week wordt georganiseerd om potentiële zij-instromers, herintreders en jongeren te interesseren voor een baan/opleiding in zorg en welzijn. Tijdens deze week kunnen zij de mogelijkheden van de sector zorg en welzijn ontdekken. Ze oriënteren zich, kunnen rondkijken en meteen kennismaken met organisaties bij hen in de buurt. Doet jouw organisatie ook mee?

Ontdekdezorg online

De Ontdekdezorg week 2021 vindt in verband met het coronavirus online plaats. Deelnemers komen dit jaar dus niet fysiek langs bij je organisatie, maar we richten ons platform zo in dat ze online kennis met uw organisatie maken. Deelnemers kunnen via landelijke webinars en de website praktische informatie krijgen over leren en werken in de sector.

Deelnemers die al beter weten wat ze willen en zoeken kunnen rondkijken op de digitale Ontdekdezorg markt. Hier kan jouw organisatie zich presenteren door middel van onder andere een video, uw website en een beschrijving van de organisatie. Door middel van de kalender en de contactfunctie kunnen deelnemers meteen contact met je opnemen en een afspraak inplannen. Daarnaast kan je zelf online kennismakingsmomenten organiseren, zoals bijvoorbeeld een live Q&A. Ontmoet potentiële werknemers en maak een match!

Match

Daarnaast willen we tijdens, maar nadrukkelijk ook ná de Ontdekdezorg week, het proces en het handelingsperspectief voor geïnteresseerden goed organiseren. Onze insteek is dat geïnteresseerden zich tijdens de digitale Ontdekdezorg week kunnen oriënteren, maar ook vervolgafspraken kunnen maken om jouw organisatie beter te leren kennen. Bijvoorbeeld door (indien natuurlijk veilig mogelijk) een kijkje te nemen op één van de locaties, of door een digitaal gesprek met een recruiter.

Landelijke én regionale campagne

De Ontdekdezorg week 2021 wordt zowel landelijk als regionaal ondersteund en gepromoot. Landelijk zal er een online campagne worden opgezet waarbij de doelgroep wordt aangesproken om deel te nemen. Viazorg promoot de Ontdekdezorg week in de regio Zeeland.

Aanmelden voor deelname aan ontdekdezorgweek