17 december 2020

Wens je collega's of naasten die ook in de zorg werken fijne feestdagen op deze leuke manier! Vertel waarom je trots bent en deel de persoonlijke videoboodschap met degene waar deze voor is.

Voor medewerkers in zorg en welzijn ziet het werk er dit jaar anders uit, ook tijdens de feestdagen. Daarom maakt de Ik Zorg. campagne het in december voor iedereen mogelijk een persoonlijke videoboodschap te maken.

Op de webpagina trots.ontdekdezorg.nl kan je een persoonlijke video met feestelijke animatie opnemen voor je zorgheld. Deze video kan gedeeld worden via Facebook, LinkedIn, Twitter, mail of Whatsapp. Zo streeft Ik Zorg. ernaar dat zoveel mogelijk medewerkers een liefdevolle video krijgen in december. 

Ik Zorg. is een samenwerking van werknemers- en werkgeversorganisaties en branche- en beroepsverenigingen in de sector zorg en welzijn en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). De campagne is onderdeel van een brede aanpak, om te zorgen voor voldoende medewerkers die goed zijn toegerust voor en tevreden zijn met het belangrijke werk dat zij doen. Kijk voor meer informatie op ontdekdezorg.nl.