6 augustus 2020

Als stimulans voor een goede arbeidsmarktaanpak zorg en welzijn wordt dit jaar voor het eerst de Impactmaker Prijs uitgereikt. Zorg- en welzijnsorganisaties die een positieve bijdrage leveren aan het terugdringen van de personeelstekorten in zorg en welzijn, kunnen hier kans op maken.

De prijs is een initiatief van ministerie van VWS, Actie Leer Netwerk en RegioPlus om organisaties binnen de sector te inspireren om samen tot actie te komen voor een arbeidsmarkt in balans.

Aanmelden Impactmaker 2020-Prijs

Wil jij als organisatie aanmelden voor de prijs? Klik dan op de onderstaande button! Tot zaterdag 31 oktober kunnen aanmeldingen worden ingediend. 
Let er wel op: Alleen initiatieven, acties, verbeteringen of projecten die in 2020 zijn of worden uitgevoerd komen in aanmerking.

Het belangrijkste criterium bij de beoordeling is de positieve bijdrage die het initiatief dit jaar levert om de personeelstekorten in zorg en welzijn terug te dringen. Daarnaast moeten er structurele verbeteringen op de werkvloer zichtbaar zijn en is het project vertaalbaar naar andere zorg- en welzijnsorganisaties. Ook zijn medewerkers betrokken bij het bedenken en uitvoeren van de oplossing.

Zaterdag 7 november worden de genomineerden bekendgemaakt en op maandag 7 december vindt de finale plaats tijdens de Actie Leer Netwerk Dag in Almere. Minister Hugo de Jonge van VWS reikt deze dag de Impactmaker 2020-Prijs uit.

Meer info en aanmelden