27 juli 2020

Met het afsluiten van het tweede jaar Ambassadeurs van de Zorg, gaat het derde jaar Ambassadeurs van de Zorg van start! Ambassadeurs van de Zorg zijn getrainde studenten en starters uit de zorg en welzijn die scholieren laten zien hoe divers, waardevol én leuk het werken in de zorg- en welzijnssector is, zodat meer jongeren kiezen voor een opleiding of baan in de sector. Dit alles om de personeelstekorten in de zorg en welzijn tegen te gaan. Enorm belangrijk, zoals afgelopen jaar is gebleken!

Met het aanbreken van het nieuwe ambassadeursjaar gaat CNV Jongeren weer nieuwe ambassadeurs werven en trainen. Ken jij enthousiaste jongeren (tussen de 17-30 jaar) binnen jouw organisatie die de zorg en welzijn een warm hart toedragen en voorlichtingen willen geven op middelbare scholen? Of ben jij dit zelf? Meld je dan aan!  Neem eens een kijkje op de website. Daar is ook het aanmeldformulier te vinden dat ingevuld en verstuurd kan worden naar avdz@cnvjongeren.nl. Vanaf september dit jaar starten CNV Jongeren met het trainen van nieuwe ambassadeurs.

Benieuwd naar de resultaten van afgelopen jaar? Bekijk de infographic.

Meer informatie? Bekijk hier flyer, of ga eens naar de website, Instagram of mail naar avdz@cnvjongeren.nl. Benieuwd naar een sneak preview van de voorlichting die de ambassadeurs geven? Bekijk dan de online voorlichting!