16 maart 2020

I.v.m. actuele ontwikkelingen rondom het coronavirus heeft Viazorg besloten alle door Viazorg georganiseerde bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen met meer dan 10 personen uit te stellen of te annuleren tot en met 10 april 2020. Overleggen in kleiner verband proberen wij in afstemming met de betrokkenen zoveel mogelijk telefonisch en digitaal te organiseren dan wel uit te stellen naar een later tijdstip.

Dit betekent onder andere dat het dare2Care festival op 18 maart en de op 6 april geplande stakeholders bijeenkomst niet doorgaat.

Als samenwerkingsverband binnen zorg en welzijn nemen we onze verantwoordelijkheid en willen wij zeker niet bijdragen aan verdere verspreiding van het virus. De prioriteit in onze sector ligt nu bij het beschermen van patiënten, bewoners, cliënten en medewerkers. Onze zorg- en welzijnsprofessionals zijn bovendien hard nodig in het primaire proces en willen wij niet extra belasten.

Via medewerkers van ons Viazorg-team hoor je z.s.m. wat dit betekent voor de vergaderingen en bijeenkomsten die je tot en met 10 april in de agenda hebt staan.

Heb je vragen hierover, dan kun je contact opnemen met ons secretariaat via 0113-250073 of info@viazorg.nl