11 november 2019

Hoe implementeer je technologie in zorg en welzijnsorganisaties? Deze vraag stond donderdagmiddag 7 november centraal tijdens de werkconferentie Zorg van de Toekomst. Rond de 100 bezoekers bezochten de werkconferentie in Van der Valk Hotel Middelburg. Verschillende sprekers, waaronder Philips, Vincent de Schepper en CZ, deelden hun kennis en inzicht over dit onderwerp en bereidden managers en bestuurders van Zeeuwse zorg en welzijnsorganisaties voor op de zorg van de toekomst. Naast de lezingen werden er verschillende workshops verzorgd. De gehele middag was er een experience centre met de nieuwste snufjes op het gebied van zorg en technologie.

De vorige conferentie was op 18 juni en was vooral gericht op zorgprofessionals, studenten en docenten binnen zorg en welzijn. De bezoekers konden ervaren welke mogelijkheden er zijn op het gebied van technologie in de sector en werden ook meegenomen in ontwikkelingen voor de toekomst. De ervaringen en meningen van de zorgprofessionals werden meegenomen naar de tweede conferentie voor managers en bestuurders. Door beide conferenties is de gehele cirkel rond en kan iedereen zich klaarmaken voor de zorg van de toekomst!  

De conferentie Zorg van de Toekomst is een initiatief van Viazorg, Scalda, Hoornbeeck College, ZorgSaam en de HZ University of Applied Sciences.

Meer informatie over Zorg van de Toekomst