20 augustus 2019

Goed nieuws voor organisaties die in het schooljaar 2018/2019 leerwerkplekken voor BBL- en/of hbo duaal-leerlingen aanboden. Naast SectorplanPlus-subsidie kun je voor de begeleidingskosten van deze leerlingen ook een beroep doen op de subsidieregeling Praktijkleren. Het gaat om een bedrag van maximaal € 2700,- per jaar. Door een koppeling tussen de portals van SectorplanPlus en Praktijkleren, bespaar je tijd en geld bij het aanvragen van deze subsidie.

Koppeling

De 14 regionale werkgeversorganisaties hebben Gilde BT opdracht gegeven een link te bouwen tussen het portal dat gebruikt wordt voor de verantwoording van het SectorplanPlus en het portal Zorg Praktijkleren. Hierdoor kunnen gegevens automatisch worden gekoppeld en kun je vanaf augustus 2019 ook eenvoudig de subsidie Praktijkleren aanvragen.

Subsidieregeling Praktijkleren aanvragen?

Dit kan via een bestaand SectorplanPlus-account. In deze flyer  wordt stap voor stap uitgelegd hoe je dit kunt doen. Medio augustus wordt de Zorg-Praktijkleren-portal opengesteld.

Vragen?

Ga voor meer informatie naar www.zorg-praktijkleren.nl, mail naar info@zorg-praktijkleren.nl of bel met 088-0084580 (Zorg Praktijkleren).