27 augustus 2019

Jongeren zijn de toekomst. Zij bepalen namelijk hoe de sector zorg en welzijn er de komende jaren uit gaat zien. Zou het niet fantastisch zijn als wij deze groep jongeren samen warm maken voor zorg en welzijn? Op 17 en 19 september laten we graag aan alle geïnteresseerden uit het voorgezet onderwijs zien hoe wij dit willen doen!

Voor wie
Decanen, mentoren, docenten zorg en welzijn/ natuur en gezondheid en andere geïnteresseerde medewerkers uit het voortgezet onderwijs.

Programma
14.45 uur Inloop
15.00 uur Lisa van Wijnen van Viazorg vertelt over de lespakketten ‘Aan JOU hebben we wat’, de zorg- en welzijnsambassadeurs en de Z&W activiteiten op het LOB-platform van Intergrip.
15.30 uur Ronaut den Hollander van Scalda neemt je mee in de ontwikkelingen binnen zorg en welzijn en de gevolgen die deze hebben voor het onderwijs, de leerlingen en dus ook voor jou.
(GOES) 16.00 uur Wilko Clarijs van Zorggroep Ter Weel vertelt je meer over de domotica en laat zien hoe Ter Weel dit toepast.
(TERNEUZEN) 16.00 uur Elmedin Bajrami van ZorgSaam vertelt je meer over het skillslab waarin wordt gewerkt aan reanimatiescholing en voorbehouden risicovolle handelingen.
16.30 uur Afsluiting

Meer informatie en aanmelden
Bijeenkomst 17 september in Goes 
Bijeenkomst 19 september in Terneuzen

Meer informatie?

Neem contact op met Lisa van Wijnen (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73

Meer informatie?

Neem contact op met Tamar Duivewaarde (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73