4 oktober 2018

Nog minder dan vier weken en dan is het zover: de Gezond & Zeker Innovatiedag 2018. Dit jaar vindt het evenement voor de 15de keer plaats. Niemand minder dan verpleegkundige én blogger Tommie Niessen, ook wel bekend als ‘Tommie in de Zorg’, opent de dag als gastspreker. Dit jaar kunnen bezoekers 67 workshops volgen en in contact komen met tal van verschillende organisaties op de Praktijkmarkt. Een leerzame dag vol kennis over duurzame Inzetbaarheid voor zowel zorgverleners van de operationele werkvloer als teamleiders, leidinggevenden, beleidsmedewerkers en HRM- en arboprofessionals.

Op 29 oktober komen meer dan 1.200 ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden en P&O en ARBO-professionals naar het NBC in Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag. Deze staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers. Gepassioneerde en ervaren workshopleiders geven diverse inhoudelijke en praktische workshops over  fysieke belasting, ongewenst gedrag en het verhogen van de veiligheid op de werkvloer.

Praktijkmarkt

Op de uitgebreide Praktijkmarkt vind je allerlei leveranciers waarbij je nieuwe hulpmiddelen en technieken kunt uitproberen. Probeer bijvoorbeeld het nieuwste hulpmiddel op het gebied van steunkousen uit of test een nieuwe innovatieve tillift.

Netwerkapp

Door middel van de Netwerkapp kun je makkelijk in contact komen met collega’s uit het hele land. Zoek je bijvoorbeeld een oplossing voor een probleem waar je met je team steeds tegenaan loopt? Misschien heeft een collega aan de andere kant van het land wel de oplossing. Via de NetwerkApp kun je voorafgaand aan een workshop of juist achteraf vragen stellen aan de workshopleider. Of je kunt bijvoorbeeld afspraken maken met een leverancier voor een demonstratie van een bepaald hulpmiddel. Er zijn heel veel mogelijkheden! Meer weten? Kijk dan hier. 

Inschrijven voor deze inspirerende dag kan via de website: gezondenzekerinnovatiedag.nl