17 september 2018

Vandaag is het zover! Zoals eerder aangekondigd gaat de Viazorg MOOC, ‘21st century skills, wa-MOOC-r-mee?’ live. Een MOOC (Massive Open Online Course) is een nieuwe manier van online sociaal leren.

Dus ben jij nieuwsgierig naar 21st century skills? Doe dan mee! Laat op de MOOC zien wat jouw ideeën zijn over en ervaringen met 21st century skills. Want dat is zo mooi aan een MOOC. Je krijgt informatie, maar je  ziet ook wat de andere deelnemers over dit onderwerp weten en vinden en kan daarover online met hen  “‘in gesprek’ gaan.

Inschrijven kan vanaf nu hier.

Inloggen kan na registratie altijd hier.

De MOOC heeft 4 levels, inclusief het welkomstcafé, en duurt tot eind oktober. Deelname is gratis en  hoeft niet veel tijd te kosten. Met een uurtje per level kun je echt al veel leren over 21st century skills.Voor de meest actieve deelnemer is er aan het eind van de MOOC een prijs.De resultaten van de MOOC worden op dinsdagmiddag 13 november 2018 gepresenteerd tijdens een workshop op de slotconferentie van Zorgpact Zeeland ‘Pact van mijn hart’. Wil je erbij zijn? Reserveer deze datum dan alvast.

Ga naar de MOOC pagina voor meer informatie.