In deze drukke maatschappij is het soms best een uitdaging om ook goed voor jezelf te blijven zorgen. Zonder dat je druk op je schouders voelt, je hoofd overloopt en je het gevoel hebt op je tenen te lopen. Tijd om eens stil te staan bij jezelf. Om te ontdekken waar jij puntjes op de i kunt zetten. Om uit te zoeken waar jij meer aandacht aan kunt besteden. Of juist mag loslaten. Zodat jij je weer energiek voelt, vertrouwen hebt en lekker in je vel zit. Dat je prioriteiten kunt stellen, grenzen kunt aangeven, zaken kunt loslaten en jezelf veerkrachtig voelt.

Een cadeau aan jezelf: ga aan de slag met jouw ontwikkeling en vitaliteit.

Herken jij jezelf in:

 • Dat je de laatste tijd steeds meer stress ervaart, het gevoel dat het je (bijna) teveel wordt? 
 • Moeite met grenzen stellen
 • Afgelopen paar jaar minder energiek voelen, vaker moe zijn
 • Steeds vaker jezelf de vraag stellen: waar doe ik het nog voor
 • Een vol hoofd, of piekeren?
 • Sowieso veel te ‘moeten’

En wil jij juist weer:

 • Meer balans ervaren tussen privé en werk
 • Je weer energiek voelen
 • Weer zin hebben in je werk
 • Beter grenzen kunnen stellen

Doe dan mee aan deze toffe training waarin jij weer ontdekt waar je energie en motivatie uit haalt. Hoe je minder kunt stressen en meer rust kunt ervaren. Met praktische, doeltreffende en vooral leuke opdrachten. Afwisselend individueel, in 2-tallen en in de groep. En, niet onbelangrijk: je bepaalt zelf waar je aan wilt werken!

Wat zeggen deelnemers na de training?
- 'Weer plezier in mijn werk hervonden!’
- ‘Na deze training kan ik veel beter grenzen stellen.’ - ‘Zelfverzekerder en meer rust in mijn hoofd.Ik slaap beter en ben blijer met mezelf.’
- ‘Ik voelde mij onrustig, onzeker in mijn werk.Dit had invloed op mijn energie, mijnzelfvertrouwen en mijn privéleven. Ik ben mijbewust geworden van mijn stress-signalen,van waar ik naar toe wil, waar ik energie vankrijg én zoek weer verbinding met anderen.’
- 'Ik voel mij fitter en gelukkiger.'
- 'Eye-opener!

Wanneer?

Het programma bestaat uit een reeks van 3 ochtendsessies van 9.15 - 12.30 uur in Goes. Locatie nog nader te bepalen.

 • Maandag 16 september
 • Donderdag 17 oktober
 • Dinsdag 12 november

Hoe gaan we aan de slag?

Drie trainingen van 3 uur, verdeeld over 3 maanden zodat je alle tijd hebt om aan jouw doel te werken en stappen te zetten. Om echt met je patronen aan de slag te gaan! In een groep van 18 gelijkgestemden uit verschillende Zeeuwse zorginstellingen waardoor je merkt dat anderen er net zo in zitten als jij!

 • Tussendoor motiverende teksten, inzichten en leuke opdrachten per e-mail. Individueel en om met je buddy uit de groep te doen.
 • Met een 0-meting en een eindmeting om je eigen voortgang te zien.

Aan het einde zet je jouw ontwikkeling voort, je gaat met een solide toekomstplan de deur uit!

De trainers

De training wordt gegeven door Linda de Looff en/of Jacqueline Risseeuw, twee externe, onafhankelijke trainers. Met ervaring op het gebied van persoonlijke coaching, loopbaan en leefstijl.

Ja, ik wil stappen zetten!

Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Vergeet je niet ook aan te melden via www.sterkinjewerk.nl/aanmelden voor gratis deelname.

Als je je aanmeldt rekenen wij op je komst bij alle bijeenkomsten. Als je later dan een week voorafgaand aan de training afmeld, wordt 250 euro in rekening gebracht.

Vragen?

Voor vragen neem contact op met Sophie Aberson, projectleider Sterk in je werk, via s.aberson@viazorg.nl of bel 0113-25 00 73.

Er kan een maximaal aantal deelnemers deelnemen aan het programma. Mocht het vol zitten, zetten we je op de wachtlijst en krijg je hier bericht over.
Startdatum
Einddatum
Locatie
Goes, ntb.
Kosten
Gratis als je óók aanmeld via sterkinjewerk.nl/aanmelden

Aanmeldformulier

Inspiratieworkshops: Stap voor stap bouwen aan jouw Veerkracht en Balans. De workshop bestaat uit een reeks van drie ochtenden van 9.15 - 12.15 uur.

Yes, ik ben aanwezig op de workshop ochtenden:
Ik ben geattendeerd op deze bijeenkomst via:
Op deze activiteit zijn de voorwaarden inschrijving en annulering van toepassing. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe en hoelang wij je gegevens bewaren en waarom.
CAPTCHA