Wat is Positieve Gezondheid en wat kan het gedachtengoed betekenen voor je eigen gezondheid en die van je organisatie? Wees erbij op 1 juni 2022 om 15.00 uur en kom er alles over te weten!
Samenwerkende partijen

Loek Vaessen: Coördinator Limburg Positief Gezond vertelt over positieve gezondheid, het ontwikkelen van adaptief leiderschap en het inrichten van een positief gezonde employee journey.

Limburg is voorloper in het omarmen van positieve gezondheid ter bevordering van veerkracht en zelfredzaamheid bij inwoners.  Dus ook in het toepassen van positieve gezondheid binnen een veelvoud van organisaties in zorg, welzijn, sociale domein en publieke sector. 

Het implementeren van positieve gezondheid betekent nogal wat voor organisaties. Het vraagt om draagkracht, inzet, reflectievermogen, flexibiliteit en moed in de hele organisatie. Hierbij is het belangrijk om aan te sluiten op de reeds bestaande programma’s voor duurzame inzetbaarheid en vitaliteitsmanagement. 

Loek heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van changemanagement binnen organisaties, vitaliteit en inzet van de positieve psychologie. Als keynote spreker deelt hij graag zijn kennis en ervaring op het gebied van positieve gezondheid, het ontwikkelen van adaptief leiderschap en het inrichten van een positief gezonde employee journey. 

Programma

14.45 uur: Zaal geopend
15.00 uur: Start programma met keynote spreker Loek Vaessen 
16:00 uur: Uitwisseling praktijkvoorbeelden van positieve gezondheid bij Zeeuwse organisaties
16:45 uur: Afsluitende netwerk borrel

Praktische informatie

Wanneer: Woensdag 1 juni 2022 
Hoe laat: 15.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: De Spot in Middelburg
Voor wie: Bestuurders, management, professionals op het gebied van beleid en HR

Meld je aan!
In verband met een beperkt aantal plekken (150), vragen we je één week van te voren af te melden bij info@viazorg.nl als je onverhoopt niet kunt komen. Je kunt uiteraard een vervanger in jouw plek laten komen. Als je je niet afmeldt of niet aanwezig bent, brengen we € 25,- annuleringskosten in rekening.

Startdatum
Einddatum
Locatie
De Spot, Middelburg
Voor wie
Bestuurders, management, professionals op het gebied van beleid en HR

Aanmeldformulier

Aanhef
Ik ben geattendeerd op deze bijeenkomst via: