Stap in op donderdag 3 oktober 2024 bij de Woonzorg Kennis Karavaan. Dit wordt het netwerkevent waar bouwers, zorgprofessionals en overheid elkaar ontmoeten, kennis maken, kennis delen en samen werk maken van wonen en zorg voor ouderen!
wonen & zorg

Tijdens het middagprogramma neemt eerst ‘bouwdokter‘ Clementine Mol ons mee in het maken van optimale woon(- zorg)omgevingen. Waarom is het nodig om het woon-, zorg-, welzijns- en ontwerpdomein te laten samenwerken en welke uitdagingen kom je tegen?

Hierna gaan we verder op de inspiratievloer, waar binnen een ontspannen festivalsetting alle ruimte wordt geboden om elkaar te ontmoeten. Laat je onder het genot van een hapje en drankje verrassen en inspireren!

Kom jij ook?

Zet 3 oktober alvast in je agenda! In september ontvang je de definitieve uitnodiging.

Laat je zien op de Woonzorg Kennis Karavaan inspiratievloer!

Het doel van de inspiratievloer is het bieden van een platform om goede voorbeelden te delen, een idee te pitchen, verder te brengen en (nieuwe?) partners te ontmoeten! Heb jij een mooi voorbeeld en/of goed idee rondom wonen & zorg voor ouderen? Of ga je ergens aan werken waar je aandacht voor wil vragen? Meld je dan aan voor een plekje op de inspiratievloer!

Hoe?

Op de inspiratievloer is alle ruimte om jouw creativiteit te laten zien. We dagen je uit om buiten de standaard lijntjes te denken en jouw organisatie, voorbeeld of idee op een opvallende manier te presenteren. Stuur je idee zo snel mogelijk naar ons toe (wonen@zeeland.nl) en het organisatieteam neemt direct na de zomervakantie contact met je op.

provincie zeeland

 

 

Startdatum
Einddatum
Locatie
Landgoed Twistvliet, Koningin Emmaweg 4 in Vrouwenpolder
Voor wie
Professionals Wonen & Zorg