Werk jij in zorg en welzijn of heb je interesse om er te gaan werken? Let dan op! Op donderdag 26 september ben je van harte welkom voor een rijke dosis inspiratie en kennis in Theater de Myrthe in Goes. Van het ‘WK Breinbruisen’ tot de workshop ‘Hoe word ik een Barbapapa?'. Laat je verrassen door een supertoffe mix van lezingen, workshops, theater, infomarkt, food en fun!
sijw evenement

En ja natuurlijk, je hebt het hartstikke druk, maar dat is juist de reden om dit event wél te bezoeken met je stralende aanwezigheid. Het gaat namelijk over jou: jouw dilemma’s, carrièrekeuzes, omgang met grenzen, werkdruk en de zin en onzin van het mooiste en belangrijkste vak ter wereld!

Gun jij jezelf een BOOST? Check het programma en ontdek waar jij op aanslaat!

Meld je aan!

Sterk in je Werk

Het ‘BOOST je Werk(Geluk)! Event’ is een initiatief van Sterk in je Werk. Iedereen die in zorg en welzijn wil werken of al in de sector werkt, maar een nieuwe impuls wil geven aan zijn of haar loopbaan, kan via Sterk in je Werk in aanmerking komen voor een gratis en vrijblijvend loopbaangesprek met een Sterk in je Werkcoach van Viazorg.

Meer informatie: www.sterkinjewerk.nl

Programma

We hebben speciaal voor jou een mooi programma samengesteld met een mix van lezingen, workshops, theater, infomarkt, food en fun. We trappen de dag gezamenlijk af met de interactieve, humoristische voorstelling ‘Klein Geluk in de Zorg Show’ en eindigen met het ‘WK Breinbruisen’, waarbij je op een ludieke manier leert hoe je anders kunt kijken naar problemen. Tussendoor bepaal jij helemaal zelf op welk gebied je wel een BOOST kunt gebruiken!

Tijden

09.00 - 09.30 uur  Inloop
09.30 - 10.45 uur    Kick off: Klein Geluk in de Zorg Show’ (plenair)
10.45 - 12.00 uur Keuzeronde 1
12.00 - 13.00 uur Lunchpauze, infomarkt en randprogramma
13.00 - 14.15 uur Keuzeronde 2
14.15 - 15.00 uur Finale: ‘Het WK-Breinbruisen’ (plenair)
15.00 - 15.30 uur  Hapje en drankje

 

Ben jij benieuwd hoe je een ‘Barbapapa’ wordt of wat je ‘Superkrachten’ zijn? Wil je weten wat jouw ‘Ikigai’ is of wordt het hoog tijd om ‘Grenzen te leren stellen’? Het programma van deze dag staat garant voor een rijke dosis inspiratie en kennis!

Verder zorgen we voor een gezonde lunch en een leuk randprogramma met onder andere: de Innovatiebus, een Sterk in je Werk informatiekraam en een Positieve Gezondheidsbingo! Wist je trouwens dat je er ook voor kunt kiezen om alleen in de ochtend of middag te komen? Je kunt dit aangeven bij het aanmelden.

Meld je aan!

Inhoud programma

KICK OFF: Klein Geluk in de Zorg Show

KEUZERONDE 1

 • Hoe word ik een Barbapapa?
 • Grenzen leren stellen
 • Goede zorg begint bij jezelf!
 • Maak jouw zorgdroom waar!
 • Ontdek je Superkrachten
 • Speedddaten voor wie wil werken in zorg en welzijn

KEUZERONDE 2

 • In 10 stappen van werkdruk naar werkgeluk!
 • Effectief je stem laten horen
 • Jouw mening telt!
 • Ikigai voor meer energie en (werk)plezier
 • Ontdek je Superkrachten
 • Speedddaten voor wie wil werken in zorg en welzijn

FINALE: Het WK-Breinbruisen

Startdatum
Einddatum
Locatie
Theater De Mythe, Bleekveld 1 Goes
Voor wie
Iedereen die werkt in zorg en welzijn of geïnteresseerd is
Kosten
Gratis