In de zorgsector werken we in een constant veranderende omgeving. Dit vraagt veerkracht van zowel jou als leider als van jouw teamleden. Hoe kun jij als veerkrachtige leider de veerkracht van je team beïnvloeden en hoe kun je hierover effectieve gesprekken voeren? Dit zijn de vragen die centraal staan tijdens deze inspiratiesessie.

Programma

We starten de bijeenkomst met een welkomstwoord van Sabien Raams, bestuurder bij Emergis. Vervolgens nemen Anouk Brinkman en Ruth Zantingh van Team Heartbeats ons mee gedurende de rest van de dag. We gaan actief aan de slag en zorgen voor een inspirerend programma waarbij je vol energie de sessie zult verlaten.

9.30 – 10.00 uur Inloop
10.00 – 10.15 uur Opening door Sabien Raams, bestuurder Emergis
10.15 – 12:00 uur Ochtend programma
12.00 – 13.00 uur Lunch
13.00 – 15.00 uur Middag programma en afronding

Wat gaan we doen?

  • Je ontvangt praktische handvatten die direct toepasbaar zijn in de praktijk.
  • Verbinding met je team is van cruciaal belang en vormt de basis voor veerkrachtig leiderschap. We gaan aan de slag met hoe je als leider verbinding kunt maken en dit kunt toepassen in je gesprekken met jouw medewerkers.
  • Je krijgt inzicht in wat veerkracht inhoudt, hoe dit vertaald kan worden naar veerkrachtig leiderschap, en waar jouw invloed ligt.

Kortom, we gaan op een inspirerende en energieke wijze werken aan veerkracht!

We hopen je te mogen verwelkomen op deze bijeenkomst over veerkrachtig leiderschap.

Binnenkort volgt nog een uitnodiging voor een tweedaagse training waarin we dieper ingaan op de thema's die tijdens deze inspiratiesessie aan bod zijn gekomen.

Je kunt tot 5 werkdagen vooraf deelname aan de bijeenkomst kosteloos annuleren. Bij ‘no Show’ of annuleren na deze termijn brengen wij €50 in rekening voor gemaakte kosten.
Startdatum
Einddatum
Locatie
Emergis, Oostmolenweg 101 in Kloetinge | Theaterzaal
Voor wie
Leidinggevenden, bestuurders en HR professionals van Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties
Kosten
Gratis voor bij Viazorg aangesloten organisaties

Aanmeldformulier

Ik ben geattendeerd op deze bijeenkomst via:
Op deze activiteit zijn de voorwaarden inschrijving en annulering van toepassing. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe en hoelang wij je gegevens bewaren en waarom.
CAPTCHA