Momenteel is er veel te doen rondom ZZP-schap in de zorg. Het traditionele vaste dienstverband staat onder druk, terwijl zorgprofessionals streven naar eigen regie en keuzevrijheid. Tegelijkertijd wordt het overheidsbeleid aangescherpt. Om deze complexe kwesties te verkennen, organiseren we vijf HR-innovatiesessies over balans flex/vast.

Onderwerpen

  • Regie op flexwerken
  • Efficiënter plannen
  • Modern werkgeverschap
  • Contract vormen
  • Wat willen flexwerkers?

Deze onderwerpen hebben invloed op de balans flex/vast. Samen zullen we deze gaan verkennen tijdens de innovatiesessies. 

Op donderdag 30 mei is de vierde fysieke bijeenkomst. Hierbij gaan we op onderzoek naar de verschillende contractvormen waarmee we flex/vast vorm geven. De juridische grondslag hiervan heeft namelijk veel impact op de mogelijke inzet van zorgpersoneel.

Programma

13.30-14.00 uur Inleiding contractvormen
14.00-14.30 uur Case-studies
14.30-14.45 uur Interactieve discussie
14.45-15.15 uur Pauze
15.15-15.45 uur Case-studies
15.45-16.15 uur Interactieve discussie
16.15-16.30 uur Afronding & vervolgstappen

Voorbereiding

Ter voorbereiding vragen we je zelf alvast een analyse te maken van de meest voorkomende contractvormen binnen jullie organisatie en de eventuele vragen die je hebt.

Aanmelden

Meld je aan via het onderstaande formulier!

Deze innovatiesessies worden aangeboden als onderdeel van Actiekring Behoud & Regionaal Werkgeverschap vanuit het Deltaplan 2.0 en de Zeeuwse Zorg Coalitie.
Startdatum
Einddatum
Locatie
Ondernemerscentrum, Stationspark 30 Goes
Voor wie
HR-professionals van bij Viazorg aangesloten organisaties

Aanmeldformulier

Aanhef
Ik ben geattendeerd op deze bijeenkomst via:
Op deze activiteit zijn de voorwaarden inschrijving en annulering van toepassing. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe en hoelang wij je gegevens bewaren en waarom.
CAPTCHA