Op 13 mei 2024 zijn alle ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden, HR-professionals en P&O en ARBO professionals van harte welkom in het NBC Nieuwegein voor de Gezond & Zeker Innovatiedag! De dag staat in het teken van het ontwikkelen en delen van kennis over het terugdringen en voorkomen van verzuim onder zorg- en welzijnsmedewerkers.

Innovatief programma

De Gezond & Zeker Innovatiedag is er speciaal voor jou, en jij kunt hem dus ook precies zo inrichten als je wilt. Je schrijft je van tevoren in voor workshops en stelt zo je eigen programma samen. Gezond & Zeker heeft een mooie mix samengesteld van bekende en nieuwe onderwerpen. Kies bijvoorbeeld voor workshops van 30 minuten met veel praktische kennis, of workshops van 60-90 minuten die meer de diepte in gaan. Meer info over het programma

Een uitgebreide Praktijkmarkt

Eén van de leukste onderdelen van de Innovatiedag is de Praktijkmarkt. Dit is een grote beursvloer waar bedrijven de nieuwste snufjes op het gebied van duurzame inzetbaarheid laten zien. En het mooiste is: je mag veel uitproberen! Heb jij altijd al eens de nieuwste tilliften, hoog-laag bedden of andere hulpmiddelen willen uitproberen? Of kan je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van de Zelfredzaamheidsradar? Dan is dit je kans!

Prijzen en korting

De Innovatiedag levert jou een hoop kennis, inspiratie en motivatie op. Een ticket kost €150,- per persoon voor de hele dag. Dat is inclusief alles: workshops, lunch, koffie en thee. Wanneer je met minimaal 10 personen naar de Innovatiedag komt krijg je ook extra voordeel: iedere 10de persoon mag dan gratis naar binnen.

Praktische info

De Gezond & Zeker Innovatiedag vindt plaats bij het NBC in Nieuwegein. Er is ruime gratis parkeergelegenheid bij het NBC. Daarnaast is het goed bereikbaar met het ov: vanaf station Utrecht Centraal neem je de tram richting Nieuwegein en stap je uit bij halte Zuilenstein.

Inschrijven

Startdatum
Einddatum
Locatie
NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein
Voor wie
ergocoaches, veiligheidscoaches, leidinggevenden, HR-professionals en P&O en ARBO professionals
Door wie
Gezond & Zeker
Kosten
€150