In maart organiseren we een tweedaagse Zorgtechnologie Ambassadeurstraining op maat gemaakt voor onze regio. Tijdens de training ga je met de ZorgTools innovatiebus aan de slag, een rijdende ruimte vol slimme innovaties!
Training = Vol
Er kan niet meer worden ingeschreven

We nodigen je uit voor een tweedaagse Zorgtechnologie Ambassadeurstraining, georganiseerd door niemand minder dan Susanne Verheijden van Buro StrakZ. Deze training is op maat gemaakt voor onze regio, met Zeeuwse flair!

6 maart en 13 maart van 09.30 - 17.00 uur
Locatie nog nader te bepalen

Wat leer ik tijdens deze tweedaagse

 • Je leert welke ontwikkelingen er zijn rondom zorgtechnologie nu en in de toekomst en hoe je technologie zorgvuldig kunt kiezen en inzetten bij jouw doelgroep.
 • Je weet wat zorgtechnologie is en wat het belang er van is voor de zorg.
 • Je weet precies aan welke eisen zorgtechnologie moet voldoen voor je doelgroep.
 • Je hebt kennis gemaakt met tenminste 25 voorbeelden van zorgtechnologie voor jouw doelgroep en je weet waar je informatie kan vinden over de nieuwste zorgtechnologie. Je mag allerlei producten live uitproberen!
 • Je kent de kansen en risico’s van zorg- technologie.
 • Je weet welke doelen bereikt kunnen worden met zorgtechnologie en kiest de juiste zorgtechnologie bij de juiste zorgvraag.
 • Je maakt kennis met termen als Internet of Things, kunstmatige intelligentie, big data, gamification, virtual en augmented reality, wearables,robotica en brainstormt over wat deze voor de zorg (kunnen) betekenen. 
 • Je kunt het nut en de werking van technologie uitleggen aan cliënten en verwanten en weet hoe je de cliënt kan betrekken bij de inzet van technologie.

 • Je leert je bij elke uitdaging af te vragen: kan het slimmer met technologie? En dat zonder de warme zorg uit het oog te verliezen! Je weet bovendien welke uitdagingen de implementatie van e-health op kan leveren en hoe je collega’s hier bij kan helpen, maar ook welke vaardigheden mensen nodig hebben.

 • Je oefent met het vertalen van de wensen en problemen van collega’s naar een technologische oplossing. Je kent de basisprincipes van de psychologie van verandermanagement.

 • En tot slot: je formuleert eigen leerdoelen en weet welke talenten je daar bij in gaat zetten.

Na deze dagen ben jij klaar om je collega's wegwijs te maken in de wereld van zorgtechnologie én kun je zelf meerdere keren per jaar alle technische en handige snufjes op de stoep hebben met de ZorgTools bus.

Training = Vol
Er kan niet meer worden ingeschreven

Aanmelden

Aanmelden vóór 21 februari per email: zorgtools@viazorg.nl. Als er minimaal 8 aanmeldingen zijn gaat de cursus door, dus tip jouw collega’s!

En heb je de zorgambassadeurstraining al gedaan? Kies dan voor de eendaagse aanvullende training waarmee jij een paar keer per jaar de sleutels van ons mobiele innovatielab krijgt.

Startdatum
Einddatum
Locatie
Nader te bepalen
Voor wie
Begeleiders en verzorgers uit de gehandicaptenzorg of ouderenzorg die een ambassadeursrol vervullen (of willen gaan vervullen)
Door wie
Viazorg, Buro StrakZ
Kosten
Gratis