Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Volg op dinsdag 17 mei tussen 10.00 en 12.00 uur deze bijeenkomst bij Bibliotheek Oosterschelde, vestiging Goes. Tijdens de bijeenkomst zullen loopbaancoaches van Viazorg je alles vertellen over gratis (om)scholing- en trainingsmogelijkheden en functies binnen de zorgsector. De bijeenkomst is ook geschikt voor mensen die nog geen vooropleiding in zorg en welzijn hebben. Veel mensen denken bij de zorg aan handen aan het bed. Maar er zijn binnen de zorgsector nog veel meer taken en functies.

Je krijgt informatie over:

  • De verschillende werkvelden zoals ouderenzorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg.
  • Verhalen uit de praktijk
  • BBL-trajecten (werken & leren).
  • Een beeld van de actuele arbeidsmarkt zorg en welzijn met daarbij behorende kansen op werk in jouw regio.

Natuurlijk ontvang je tips & tools die jou verder wegwijs maken binnen zorg en welzijn en is er gelegenheid om vragen te stellen. Wie durft dit avontuur aan? Sluit aan bij deze verhelderende bijeenkomst en vind hierdoor wellicht je droombaan!

Voor wie?
Heb je geen ervaring in zorg en welzijn of juist wel maar wil je weten wat nu de mogelijkheden zijn? Bezoek dan deze bijeenkomst. Iedereen is welkom en elke deelnemer krijgt na afloop een goodiebag met een cadeaubon voor een gratis loopbaangesprek.

Gratis loopbaangesprek
Kun je niet wachten tot de bijeenkomst? Je kunt je alvast aanmelden voor een gratis loopbaangesprek via: sterkinjewerk.nl. Een loopbaanprofessional helpt je tijdens je persoonlijke gesprek, je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging komt/blijft.

Aanmelden

sijw
Startdatum
Einddatum
Locatie
Bibliotheek Goes, Kolveniershof 106, 4461 DB Goes
Voor wie
iedereen
Door wie
Loopbaancoaches Viazorg en Bibliotheek Oosterschelde
Kosten
geen kosten