Klaar voor de date die je leven gaat veranderen? Wil jij ook (weer) verliefd worden op je werk? Tijdens de ontdekdezorg week organiseren wij verschillende speeddates. In dit geval niet om de liefde van je leven te vinden, maar de juiste baan.
SMwo

Meld je aan voor een speeddate met SMWO via dit formulier: https://viazorg.nl/form/smwo-speeddates, dan kunnen we kennismaken!

Maak kennis met Marianne:

Als Maatschappelijk Werker/ Sociaal werker bemens ik het steunpunt mantelzorg op Schouwen-Duiveland. Ik heb verschillende projecten gedraaid waaronder Welzijn op recept. Ik begeleid groepen met rouw en verlies problematiek en geef samen met een collega training over omgaan met rouw en verlies. Ik begeleid een groep mantelzorgers van mensen met dementie/Odensehuis bezoekers. Ik doe gesprekswandelingen met mantelzorgers ihkv zorgen voor jezelf vanuit die rol. Ik ben vertrouwenspersoon voor vrijwilligers. Ik heb verschillende vrijwilligersgroepen opgezet zoals vrijwilligers terminale zorg en vrijwillige thuiszorg vrijwilligers. En uiteraard geef ik presentaties over wat mijn werkzaamheden inhouden voor verschillende doelgroepen.

Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) is een brede welzijnsinstelling die diensten levert op het gebied van welzijn, sport en bewegen, maatschappelijk werk en (onafhankelijke) cliëntondersteuning. Onze medewerkers zijn, flexibel, toegewijd aan onze klanten en hebben een open opstelling.

 

Startdatum
Einddatum