Strategisch meedenken, de inhoud doorgronden en praktisch aan de slag. Als communicatieadviseur bij Viazorg is geen dag hetzelfde. Zo adviseer je bijvoorbeeld het ene moment collega’s hoe zij het beste de innovatiebus kunnen inzetten. Het andere moment stel je een werkgroep samen voor het organiseren van een groot evenement. Je zit vol creatieve ideeën en wilt die inzetten voor een baan met betekenis. Bij Viazorg maken we de weg voor je vrij. Bij ons krijg jij de ruimte, de vrijheid en de middelen om je in te zetten voor de sector zorg en welzijn.

Wat ga je doen

Jij werkt, samen met je collega communicatieadviseur en andere collega’s, mee aan een vitale arbeidsmarkt in Zeeland. Als communicatieadviseur breng je onze activiteiten in beeld, geef je (strategisch) advies aan onze projectleiders en zorg je ervoor dat onze doelgroepen in actie komen. Je denkt mee in landelijke (communicatie)projecten en geeft advies over de profilering van Viazorg. Ook organiseer je diverse evenementen en onderhoud je contacten met de pers en met onze aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties. Kortom, een goed gevarieerd en uitdagend werkpakket met zowel adviserende en uitvoerende werkzaamheden.

Viazorg: verbinden en verbeteren

Wij zijn de regionale arbeidsmarktorganisatie voor zorg en welzijn in Zeeland.  We zetten ons in voor loopbaanbegeleiding, re-integratie en HR-ondersteuning. Voor oplossingen en samenwerking op het gebied van innovatie en zorgtechnologie. En voor hulp bij digitalisering, kwaliteit, zorg en personeel. Samen met de overheid, het onderwijs en overige organisaties werken we aan onze doelen: het personeelstekort tegengaan en toegankelijke zorg voor iedereen in Zeeland.

Bij Viazorg kom je terecht in een kleine organisatie met 20 collega’s. We zijn betrokken bij elkaar en echte doeners. Zelfstandigheid, een nieuwsgierige houding, betrokken zijn en het verschil willen maken is wat ons typeert.

Wat jij in je mars hebt…

Je houdt ervan om diverse ballen tegelijk in de lucht te houden. Je schakelt makkelijk tussen geplande en ongeplande werkzaamheden en ziet in complexe vragen een echte uitdaging. Je maakt een planning met de juiste prioriteiten en inspireert mensen om in beweging te komen. Uiteraard heb je een goed gevoel voor taal en weet je als geen ander hoe je onze doelgroepen moet bereiken. Met jouw adviesvaardigheden weet je collega’s in projecten te ondersteunen en te inspireren. Bij elke vraag bedenk jij een geschikte communicatieaanpak en voer je die vervolgens ook (deels) zelf uit.   

Ook heb je:

 •     hbo werk- en denkniveau bij voorkeur een communicatieopleiding.
 •     minimaal 3 jaar werkervaring
 •     interesse of ervaring in het organiseren van evenementen
 •     goede adviesvaardigheden
 •     kennis van CMS en sociale media
 •     affiniteit met vormgeving is een pré

Wij bieden jou

De kans onderdeel te worden van een ambitieus team dat zich elke dag weer inzet voor vitale arbeidsmarkt voor de sector zorg & welzijn.

Ook bieden wij jou:

 •     een bruto maandsalaris tussen de € 2.937 - € 4.426 op basis van een dienstverband van 36 uur per week (cao VVT, schaal 55).
 •     een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging.
 •     eindejaarsuitkering (8,33% van het verdiende bruto jaarloon).
 •     deelname aan pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 •     reiskostenvergoeding en telefoonvergoeding.
 •     vrijheid. Hoe je je werkdag precies invult, bepaal je voor een groot deel zelf

Ook impact maken?

Solliciteer direct!

Stuur je motivatie en cv uiterlijk vrijdag 3 februari naar info@viazorg.nl tav Monica Roose, directeur-bestuurder Viazorg o.v.v. vacature communicatieadviseur Viazorg.

De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 8 februari. En de tweede gesprekken dinsdag 14 februari.

Heb je vragen of wil je weten wie je directe collega wordt? Neem dan contact op met Nicolette Kistenkas, Communicatieadviseur: 0113-250073.