Sinds 1 januari 2019 is het programma Thuis in het Zeeuwse Verpleeghuis (TiZV) van start gegaan. Dit programma wordt gefinancierd met de subsidiemiddelen van VWS (transitiemiddelen).

Thuis in het Zeeuwse Verpleeghuis

Alle VVT organisaties voeren met Viazorg de projecten uit dit programma uit. Onderaan de pagina wordt elk project belicht en besproken welke partijen hier aan mee werken.  

Waarom het programma TiZV?

We zien op alle fronten dat er een tekort is aan zorgpersoneel. En daarbij zijn er straks meer ouderen die misschien een beroep doen op de zorg. Daarmee komt de zorgverlening onder hoogspanning te staan. Kunnen we straks nog wel kwalitatief de juiste zorg bieden, en kunnen we dat met voldoende professionele inzet? Het is daarom nu tijd om zoveel als mogelijk te doen om de zorgverlening in stand te houden.

Wie nemen er deel?

Alle VVT organisaties uit Zeeland nemen deel aan dit programma. Viazorg levert de projectleiders aan die weer worden gecontroleerd en aangestuurd door leden van de Raad van Bestuur van de VVT-organisaties. De VVT organisaties kennen voor elk project uit TiZV een ‘Interne Projectleider’.

Elk kwartaal komt er een TiZV Special uit. Een digitale nieuwsbrief waarin we de lezer willen meenemen in de stand van zaken rondom alle projecten binnen Thuis in het Zeeuwse Verpleeghuis. 

Lees de TiZV Special № 1

Aanmelden TiZV nieuwsbrief

Meekijken met de slimme bril
Op 1 december vond de werkconferentie van Viazorg plaats. Tijdens onze conferentie k
onden deelnemers live meekijken met de Smart Glasses. Terug kijken
Bekijk de bijbehorende presentatie
Zorgserie: Zeeuwse Dokters
De Zeeuwse zorg door de ogen van artsen en specialisten. In het nieuwe tv-programma ‘Zeeuwse dokters’ zien we hoe het is om in de zorg te werken, wat de ontwikkelingen zijn en wat artsen zelf doen om gezond te blijven. In samenwerking met Omroep Zeeland en de Provincie Zeeland zetten we de Zeeuwse zorg op de kaart. Bekijk de afleveringen