Bij Viazorg zijn ruim 80 zorg- en welzijnsorganisaties aangesloten. Wij bieden professionele ondersteuning en advies op het brede terrein van personeel, organisatie en (strategische) arbeidsmarktactiviteiten. Als regionale arbeidsmarkt-organisatie volgen we en anticiperen we op het sterk regionale karakter van de arbeidsmarktontwikkelingen. 

Wat biedt Viazorg jou als aangesloten organisatie? 

Aansluiten bij Viazorg betekent deelname in een betrouwbaar en waardevol netwerk. Het gezamenlijk oppakken van arbeidsinitiatieven en het delen van kennis levert jouw organisatie veel voordeel op. Aangesloten organisaties kunnen profiteren van het complete pakket van basisdiensten. Het onbeperkt plaatsen van vacatures op onze vacaturesite is hierbij inbegrepen. Ook ontvang je gemiddeld 25% korting op de tarieven van alle aanvullende diensten van Viazorg BV.

Basisdiensten

 • www.ZZ.nl: kosteloos en onbeperkt gebruik Dé website over werken en leren in zorg en welzijn met dagelijks ruim 1500 bezoekers. Je beschikt over een eigen organisatieprofiel met bijbehorend account waarmee je zelf vacatures kunt plaatsen. Je bepaalt zelf hoe lang de vacature online staat. Ook kun je zoeken in de kandidatenbank en trainingen openstellen voor medewerkers van andere organisaties.
 • Arbeidsmarktinformatie Volg de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt voor zorg en welzijn op het arbeidsmarktdashboard van Viazorg Arbeidsmarkt in beeld. Op het arbeidsmarktdashboard verschijnen regelmatig thema-artikelen waarin arbeidsmarkt- en onderwijsvraagstukken verder worden uitgediept.  
 • Netwerken Aansluiten bij Viazorg betekent deelname in een betrouwbaar en waardevol netwerk. Je kunt kosteloos aansluiten bij diverse netwerkgroepen zoals het arbeidsmarktoverleg, mobiliteitsnetwerkoverleg, kwaliteitscirkels etc.
 • Afstemming onderwijs-werkveld Binnen de FluenZ Adviesraad vindt afstemming plaats tussen onderwijs en werkveld. Bijvoorbeeld met betrekking tot de BBL- en BOL-capaciteit in zorg- en welzijnsorganisaties en op inhoudelijk gebied.
 • Voorlichting en imago Deelname aan en coördinatie van de Week van Zorg en Welzijn en de landelijke Zorg & Welzijn special. Voorlichting op open dagen en inzet zorg- en welzijnsambassadeurs op basisscholen en vmbo scholen.
 • Digitale nieuwsbrief en specials
 • Coördinatie SectorplanPlus

Overige diensten

 • Re-integratie tweede spoor, outplacement individueel en collectief, loopbaanbegeleiding, coaching, sollicitatie- en netwerktraining Je ontvangt gemiddeld 25% korting op offertebasis voor trajecten
 • Arbeidsmarktprojecten op offertebasis
 • Workshops en bijeenkomsten Gereduceerd tarief voor deelname aan diverse workshops en bijeenkomsten over actuele thema's, veranderingen in wetgeving, social media etc.
 • PR-netwerkbijeenkomst Gereduceerd tarief voor deelname