Hoe zet jij je in voor zorg en welzijn in Zeeland?

Als directie- en bestuursassistent bij Viazorg ben je enthousiast, zelfstandig en flexibel en neem je verantwoordelijkheid voor je werk. Belangrijk is dat je over een grote mate van organisatievermogen beschikt en van daaruit zorgt voor een effectief en efficiënt ingericht (bestuurs)secretariaat. Raad van Toezicht, Directeur-bestuurder, en collega’s moeten op het secretariaat terug kunnen vallen. Je hebt ook een spilfunctie tussen de deelnemende organisaties en de medewerkers van Viazorg. Je bent een topper als het gaat om het bieden van secretariële, organisatorische en administratieve ondersteuning. Ook regel en organiseer je graag. Je laat ons verbazen door jouw proactieve, attente en vlotte manier van werken. Bij Viazorg krijg je de kans jouw baan zelf vorm te geven, je werkuren te bepalen en deels vanuit huis te werken.

Viazorg: denken, verbinden en doen!

Viazorg is de netwerkorganisatie voor de arbeidsmarkt van zorg en welzijn in Zeeland. Via het Deltaplan bundelen onze krachten om een van de grootste uitdagingen in zorg en welzijn aan te gaan: het groeiende personeelstekort. Ons doel is het behouden van goede, toegankelijke zorg voor iedere inwoner van Zeeland.

Bijna alle zorg- en welzijnsorganisaties en de drie onderwijsorganisaties voor mbo- en hbo-onderwijs in Zeeland zijn bij ons aangesloten. Ook werken we samen met de overheid. Naast imagobouwer, aanjager en verbinder op het gebied van arbeidsmarktprojecten, zijn we actief op het gebied van loopbaanbegeleiding, re-integratie en P&O-ondersteuning.

 Je komt terecht in een kleine organisatie met 20 collega’s. We zijn betrokken bij elkaar en echte doeners. Zelfstandigheid, nieuwsgierigheid, betrokkenheid en het verschil willen maken is wat ons typeert.

Wat jij in je mars hebt…

Jij bent iemand met een grote mate van organisatievermogen, flexibiliteit en zelfstandigheid! Je vindt het belangrijk om inhoudelijk goed op de hoogte te zijn van alle zaken, zodat je de directeur-bestuurder goed kunt ondersteunen en snel kunt schakelen met interne en externe stakeholders.

Je kunt hierbij denken aan voorbereiden van de kwartaalrapportages, het in concept maken van bestuursverslagen en het verrichten van uitzoekwerk over inhoudelijke onderwerpen. Je bent in staat om deze informatie te verwerken in een memo, waar de bestuurder mee verder kan. Jij vindt het leuk om te notuleren bij vergaderingen van de Stuurgroep of Raad van Toezicht en verwerkt dit nauwkeurig in een duidelijk verslag.

Je deinst niet terug voor een uitdaging en weet snel mee te bewegen op het moment dat dit van je wordt gevraagd en weet daarbij ook onder druk goed te presteren. Eigen ideeën en initiatieven ter verbetering zijn uiteraard altijd welkom. Natuurlijk ben je positief ingesteld en probleemoplossend, coöperatief, een dienstverlener pur sang en heb je overtuigingskracht. Je hebt een feilloos gevoel voor de Nederlandse taal. Je bent sterk in verslaglegging en daarnaast hou jij je bezig met algemene secretariële werkzaamheden zoals; email- en postverwerking, telefoon, archivering en agendabeheer. Je weet van aanpakken en bent accuraat.

Daarnaast neem je mee:

  •      HBO werk en denkniveau. De aanvullende opleiding bestuursassistent is een pre.
  •      Meerder jaren ervaring als bestuurs- en/of directiesecretaresse
  •      Je beschikt over een bovengemiddelde kennis van het Officepakket, met name Word, Excel en Outlook
  •      Vriendelijkheid, eerlijkheid, professionaliteit en representatief: jij bent ons visitekaartje.

Wij bieden jou
 

De kans onderdeel te worden van een ambitieus team dat waardering heeft voor elkaars inzet en talenten en de tijd neemt om successen te vieren. Ook bieden wij jou: 

  •   Een bruto maandsalaris tussen de €  2.798,67 en  4.061,27 op basis van een dienstverband   van 36 uur per week (cao VVT, schaal 50).
  •   Vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  •   Een thuiswerkvergoeding per dag en we zorgen ervoor dat je comfortabel vanuit huis  kunt werken met een laptop.
  •   Deelname aan pensioenfonds Zorg en Welzijn .
  •   Opleidingsbudget en Reiskostenvergoeding.

Ook impact maken?

Solliciteer direct!

Stuur je motivatie en cv naar info@viazorg.nl tav Rianne Deij o.v.v. vacature directie- en bestuursassistent Viazorg. Heb je vragen? Neem dan contact op met Rianne Deij 0113-250073.