13 april 2023

Geen kraampjes waar flyers uitgedeeld worden maar beleven en ervaren dat gebeurt op Dare2Care. Van scholieren tot zij-instromers en herintreders. Alle doelgroepen kunnen door verschillende activiteiten kennismaken met zorgorganisaties en ervaren hoe het is om te werken in zorg en welzijn.
Datum: Woensdag 11 oktober tussen 13:00 en 18:00 uur
Locatie: De Lasloods in Vlissingen

Samen met verschillende Zeeuwse zorg- en welzijnsorganisaties organiseren we het festival.

Wat is er te beleven?
Het festival is gericht is op beleven, oriënteren en ervaren en bedoeld voor iedereen die (weer) in de zorg wil werken. Dus vooral geen banenmarkt met kraampjes maar activiteiten die mensen inspireren en een goed beeld geven van het werken in de sector zorg en welzijn.

Wat gaan we dan doen? Tijdens de inspiratiesessie kwamen er al heel veel enthousiaste ideeën naar voren. Enkele voorbeelden: Photoboot (insta), therapiepaard, wedstrijd boterhammen smeren, escaperoom, skillslab, rollatorrace,  profielfoto, zorgkiezer etc.

Hoe gaan we verder?
Ruim 25 organisaties in zorg en welzijn hebben zich tot nu toe aangemeld voor het Dare2Care festival! Vrijwel alle sectoren in zorg en welzijn zijn vertegenwoordigd. Zo hebben we straks een divers aanbod aan activiteiten voor de bezoekers van het festival. 

Voor de zomer horen we graag welke activiteiten definitief per sector worden opgepakt en uitgewerkt. Na de zomer kunnen we dan de laatste details bespreken en de puntjes op de i zetten om er samen een geslaagd festival van te maken.

Kosten voor deelname per organisatie:

Minder dan 199 fte :                   €  400,-
Tussen 200 – 750 fte:               € 1000,-
Meer dan 750 fte:                       € 1250,-
Deelnemende scholen:           € 1000,-

Aanmelden
Is jullie organisatie enthousiast om mee te doen? We hebben een 2e termijn voor aanmelden. Laat dan nog voor 1 juli as. weten of je organisatie deel wil nemen aan het Dare2Care festival. Dat kan door de aanmeldbutton onderaan deze pagina. 

Ben jij er ook bij? 

Aanmelden