29 augustus 2022

​​​​​​​Dat het lastig is om personeel te vinden voor de organisatie waar je voor werkt, dat weet jij als geen ander. Elke (werk)dag weer probeer je de functies die open staan op te vullen. Je probeert het op verschillende manieren, maar toch lukt het niet om vacatures te vullen.

Hoe kun je in zo'n krappe arbeidsmarkt toch de juiste mensen aantrekken? En hoe zorgen we ervoor dat er aan de voorkant meer mensen kiezen voor de zorg?

Het platform tmrrw helpt jou bij het werven van mensen met de kracht van video. Waarom video? Omdat video 60.000x sneller wordt verwerkt dan tekst. En het is hét medium om op te vallen op social media. Social media is belangrijk. Want in tegenstelling tot traditionele wervingskanalen komen zowel actief werkzoekenden (11% van de arbeidsmarkt) als latent werkzoekenden (46% van de arbeidsmarkt) er graag.

Dit is hoe ze je kunnen helpen:

  1. Ze zetten jouw vacatures om in video. Het maken van video is normaal gesproken heel veel werk. Maar dankzij de methode van tmrrw niet meer. Jij selecteert de collega’s. Zij doen de rest.
  2. Je krijgt alle gereedschappen om deze video’s kinderlijk eenvoudig te publiceren. Zowel op alle social media kanalen als in je vacatures zelf.
  3. Jouw video’s komen ook automatisch in hun landelijke oriëntatie app terecht. Die bevat inmiddels meer dan 8.000 video’s en wordt massaal en door steeds meer jongeren gebruikt. De tmrrw app lijkt op Tiktok, maar dan gericht op het beroepenveld. Op een gebruiksvriendelijke wijze kun je video’s bekijken van mensen die vertellen over hun beroep. En als je het niet interessant vindt, dan klik je gewoon door naar de volgende video. Je hebt niet eens een inlog nodig, zo simpel is het dus. Bekijk deze video!

Je vraagt je nu natuurlijk af voor wie de app bedoeld is. Voor scholieren én werkzoekenden. Je slaat dus direct twee vliegen in één klap. Alle beroepen zijn te vinden in de app. En een voordeel voor scholieren, www.studiekeuze123.nl maakt binnenkort ook gebruik van de video’s van tmrrw. Jongeren komen dus automatisch in aanraking met het platform op hun school.

De app focust zich op de locatie waar de gebruiker zich bevindt. Maar Regio Zeeland is op dit moment nog niet goed zichtbaar. Hier willen we graag verandering in brengen!

Hoe werkt het?
Laat jouw vacatures in korte video’s omzetten door TMRRW. Het filmen kost maximaal 2 uur per collega en levert 20-30 video’s per vacature op. Wat houdt een dag werken in? Wat kom je tegen? En waarom ben je dit werk gaan doen? Jij hebt de regie in handen! Goed nieuws, want deze beelden komen vervolgens automatisch in de tmrrw app terecht.

En nog beter nieuws. Je mag het materiaal zelf gebruiken op je eigen kanalen en is al binnen 48 uur beschikbaar. Verspreid jouw krachtige verhaal op een toegankelijke manier voor jongeren. Want, zo ga je ze bereiken! En zorg je ook voor meer verkeer naar de app.

Wat gaat het je gaat kosten?
Dit is afhankelijk van het aantal vacatures dat je visueel en zichtbaar wilt laten maken tussen de €600 en €1000 per vacature. Hoe meer dit er zijn, hoe voordeliger het wordt. De video’s blijven gratis in de tmrrw app staan en zijn blijvend te hergebruiken in je eigen werving.

Grijp nu je kans en kom voordelig uit! Meld jouw organisatie voor 29 september 2022 aan en krijg €500 korting op je project.

Meld je je later aan? Geen probleem. Het kost je dan de normale prijs, maar dan heb je ook wat. Aansprekend beeldmateriaal die jou helpt met het vullen van vacatures.

Planning
In oktober en november worden de video’s gemaakt. Na de draaidag zijn ze al binnen 48 uur beschikbaar, ook voor jouw eigen kanalen!

Vragen?
Heb je nog vragen of wil je vacatures niet alleen op scholieren insteken? 

Meer informatie?

Neem contact op met Judith Luijks (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73