De Fit2Work week is een Zeeuwse week voor de collega’s van de sectoren onderwijs, zorg en welzijn. Een inspirerende week gevuld met verschillende workshops gericht op vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. En dat in heel Zeeland! De workshops werden aangeboden door de onderwijs-, zorg- en welzijnsorganisaties. Iedereen kon op deze manier een steentje bijdragen en laten zien hoe de organisatie zich bezighoudt met het thema duurzame inzetbaarheid. We kunnen van elkaar leren en meedoen is eenvoudig.

Het voornemen om in 2021 een live Fit2WorkWeek te organiseren!

Aan alle kanten bemerken we nu dat de waan van de dag overheerst en het zorgen voor jezelf, regie pakken over je eigen welzijn en welbevinden op een laag pitje staat. Begrijpelijk, maar op de lange termijn wordt het ook tijd om de aandacht en focus weer terug te brengen op onszelf, op het hier en nu en weer zorg te dragen voor ons eigen welzijn. Als Fit2Work werkgroep zijn we ons daar zeer bewust van en we willen dan ook graag een bijdrage leveren aan deze thema’s middels een inspirerende week vol informatieve, activerende, verbindende en creatieve workshops, trainingen en lezingen.

Fit2Work heel het jaar door

De werkgroep Fit2work is vanaf maart dit jaar aan de slag gegaan om te onderzoeken hoe de al bestaande Fit2work week uitgebreid kan worden naar een jaarprogramma gericht op behoud van personeel.

Blije ei

Meer informatie?

Neem contact op met Jelmer Holm (Beleidsadviseur)
Tel.nr. (0113) 25 00 73