Het behouden van medewerkers is een van de belangrijkste uitdagingen voor zorg en welzijn. Maar ook een van de oplossingen voor het personeelstekort. Vanuit de kaders van goed werkgeverschap en het behoud van medewerkers voor de sector, is het van belang om te investeren in een aantrekkelijk werkklimaat.
SIJW banner

Tijdens deze werkgeversbijeenkomst vertellen we je graag hoe Sterk in je werk ook binnen jouw organisatie kan worden ingezet. Sterk in je Werk is een kort en gratis loopbaantraject. Het traject is bedoeld om medewerkers voor de sector zorg en welzijn te behouden, doorstroom te stimuleren en nieuwe medewerkers te laten instromen.

Welke kennis neem je mee na afloop?

  • Welke trajecten wij gratis kunnen aanbieden (denk aan: digitale of fysieke gesprekken, loopbaanscan, duurzame inzetbaarheidsscan, netwerk-sollicitatietraining of een workshop op locatie)
  • Wat levert het traject op voor mij als werkgever?
  • Praktijkvoorbeeld van werkgever en werknemer (behouden voor de zorg)
  • Voor wie zijn de trajecten geschikt?

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan middels onderstaand aanmeldformulier.

 

 Sterk in je werk is een initiatief van werknemersorganisatie CNV Zorg & Welzijn en RegioPlus, het samenwerkingsverband van de regionale werkgeversorganisaties waaronder Viazorg, en mogelijk gemaakt door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het is een landelijk project dat door de werkgeversorganisaties regionaal wordt uitgevoerd.
Startdatum
Einddatum
Locatie
Teams
Voor wie
HR medewerkers en leidinggevenden van zorg- en welzijnsorganisaties
Door wie
Viazorg
Kosten
Gratis

Aanmeldformulier

Aanhef
Op deze activiteit zijn de voorwaarden inschrijving en annulering van toepassing. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe en hoelang wij uw gegevens bewaren en waarom.
CAPTCHA