Vergroot de kans dat jonge medewerkers blijven door een sterke onboarding.

Wil je GenZ niet alleen binnenhalen, maar ook behouden? Wil je meer weten over deze jongste generatie werkenden? Uit onderzoek komt naar voren dat gemiddeld 63% van de jonge medewerkers na hun eerste jaar kiest voor behoud van het dienstverband. Na 2 jaar is dit nog maar 43%. Dit betekent dat na 2 jaar meer dan de helft van het jonge personeel is vertrokken. Dit kost de organisatie geld en de werkvloer veel energie. Herkenbare situatie? Volg dan dit webinar.

Tijdens dit interactieve webinar gaan we deze jongste generatie werkenden leren kennen.- Hoe kijkt GenZ naar werk? - Wat is hun verwachting van hun werkgever? - Wat is het verschil tussen GenZ en voorgaande generaties? - Wanneer ervaren ze plezier? - Wat maakt dat ze blijven of vertrekken? - Hoe matcht hun zienswijze met jouw onboarding? 

Er is tijd voor uitwisseling met vakgenoten. En we vragen een GenZ panel naar hun ervaringen, wensen en verwachtingen. Je gaat naar huis met minstens een stap om direct mee aan de slag te gaan. Kortom in dit webinar krijg je concrete handvatten over hoe je de onboarding kan aanscherpen om aan te sluiten bij de jongste generatie werkenden. 

Aanmelden en meer informatie 

Startdatum
Einddatum
Locatie
Online
Voor wie
HR-professionals, beleidsmedewerkers vitaliteit, opleidingsadviseurs, Arbo- coördinatoren, verzuimcoaches, bedrijfsmaatschappelijk werk en leidinggevenden/teamhoofden
Door wie
WGV Zorg en Welzijn
Kosten
geen