Onze Sterk in je Werk coaches organiseren op woensdag 7 juni diverse inspiratieworkshops. Ben jij een zorg- of welzijnsmedewerker en wil jij je werkplezier of vitaliteit verbeteren of benieuwd hoe jij je eigen veerkracht vergroot? Dan zijn deze workshops iets voor jou! Je krijgt praktische tips waarmee je de dag erna meteen al een verschil kunt maken. Deelname inclusief lunch is gratis en wordt mogelijk gemaakt door het landelijke subsidietraject Sterk in je Werk. De workshops zijn gericht op het behouden van medewerkers in de zorg en welzijnssector.

Het meeste resultaat bereik je natuurlijk door beide workshops te volgen, maar kun je niet de hele dag? Geen probleem! Je kunt ook 1 workshop volgen.

Het programma:

09:00 uur inloop

09:15 - 12:15 uur Workshop 1 'Werkdruk en werkplezier'

Werkdrukverlaging en meer werkplezier door het inzetten van structuur als hulpmiddel om als basis te dienen voor efficiënter en effectiever werken. Wat is werkdruk eigenlijk en wat betekent het voor jou? Waar herken je werkdruk aan? Waar loopt je energie weg, waar krijg je energie van en wat zijn je hulpbronnen?

Je krijgt helderheid in deze vraagstukken. Deze helderheid vertalen naar jezelf praktisch organiseren, zodat je weer grip op je werk hebt en houdt. De training is interactief waardoor er veel ruimte is voor eigen inbreng en deelnemers ervaren onderling begrip en herkenning en leren van elkaar.

De workshop wordt gegeven door Karin Bustraan (https://humanityinbusiness.nl/)

12:30 - 13:30 uur Lunch (gratis)

13:30 - 16:30 uur Workshop 2 'De bezem door je huishoudboekje' ( Let op, tijd wijkt af van de flyer. 16.30 uur is de eindtijd)

Na de grote voorjaarschoonmaak van je huis is het nu tijd om de bezem door je huishoudboekje te halen. Tijdens deze interactieve workshop ga je een overzicht maken van je inkomsten en uitgaven. Krijg je alles waar je recht op hebt? En waar gaat je geld naartoe? Heb je een gezonde balans tussen vaste lasten en overige uitgaven? Aan het eind van de middag heb je goed in beeld hoe je er voor staat en wat je eventueel zou willen veranderen.

De workshop wordt gegeven door budgetcoach Merijn Nuijten (www.budgetcoach-zuidwest.nl)

Startdatum
Einddatum
Locatie
Hof Olmenstein, Abbekindersezandweg 21 Kloetinge
Voor wie
Iedereen die werkt in zorg of welzijn
Door wie
Viazorg
Kosten
geen

Aanmeldformulier

Keuze workshops en lunch
Ik ben geattendeerd op deze bijeenkomst via: